26 september 2020

Na 2 overwinningen was IFC de tegenstander. Technische staf was weer compleet en met Milou was er 1 afwezige. In het begin had Fay een paar kansen, maar die gingen er helaas niet in.

Sanne opende de score en het was al gauw duidelijk dat we weer veel op de helft van de tegenstander zouden spelen en dat leidde via 2 mooie aanvallen tot de 2-0 van Isa en de 3-0 van Diya. Jael zette met 2 doelpunten, waarvan 1 via de lat, de ruststand van 5-0 op het bord. Na rust was het spelbeeld hetzelfde.

Veel balbezit en veel kansen maar hoezeer de meiden Fay haar eerste doelpunt gunnen het lukte ook in de 2e helft niet. Maar blijf zo doorgaan want dan gaat die er echt een keer in. Sanne (2*) en Jael zorgde wel voor de doelpunten na de rust.

Te veel naar voren gaande verdedigers zorgde voor 1 tegentreffer. Isa zorgde voor het mooie slotakkoord 9-1. Het is leuk om te zien dat de meiden meer gaan overspelen naar elkaar en ook proberen het chocolade been te gebruiken. Daar wordt op de training lekker aandacht aan besteed.

Ga zo door meiden volgende week alweer tegen Sleeuwijk.