4 juli 2020 - Covid (GoFit) 4 Oranje Wit

Datum: 
04 juli 2020 - 09:00

Aanstaande zaterdag 4 juli is het zo ver: Covid (GoFit) For Oranje Wit. Jij komt toch ook?! Of je nu 1 euro of 50 euro meebrengt, maakt niet uit. Elke euro is welkom!! Steun de club en kom zaterdag naar Oranje Wit. De loopafstand kun je zelf bepalen en er liggen voldoende inschrijf-/sponsorformulieren ter plekke. De kantine en het terras zijn weer open; we maken er een leuke dag van! Er is muziek, een barista, je kunt een slush puppy kopen en we steken de bbq aan. Lees onderstaand meer over deze leuke clubdag! 

De maatregelen rondom Covid (Corona) zorgen ervoor dat veel geplande activiteiten niet door kunnen gaan. Gelukkig mag er wel gesport worden in de buitenlucht. Dat gaan we dan ook doen op zaterdag 4 juli tijdens Covid (GoFit) voor Oranje Wit!

Deze sponsorloop komt in plaats van de trainingen op die dag. Een leuke manier om met je team het seizoen af te sluiten én de club een steuntje in de rug te geven. De sluiting van onze kantine heeft ervoor gezorgd dat er maandenlang geen omzet is gedraaid. En dat terwijl deze periode van het jaar normaliter onze beste maanden zijn. Dus: kom in actie voor de club en daag anderen uit hetzelfde te doen!

Iedereen is welkom
De sponsorloop is toegankelijk voor alle Oranje Witters: voetballeden, tennisleden en biljartleden. We houden ons aan de RIVM-maatregelen – per 1 juli mogen we gelukkig weer samenkomen met 100 personen en de kantine/het terras mag open* – en we vragen iedereen de gestelde richtlijnen na te leven. Deze worden op de club kenbaar gemaakt en verspreid via onze website in de week voorafgaand aan 4 juli. 

Meedoen
Download het inschrijf/sponsor formulier. Neem op 4 juli je inschrijfformulier mee en lever je opgehaalde sponsorgeld in op de club. Dat kan contant, maar ook door te pinnen. Ga dus zo snel mogelijk aan de slag en vraag je (groot)ouders, buren, broers, zussen, ooms, tantes, collega’s, klasgenoten, teamgenoten, vrienden, vriendinnen etc. om een sponsorbedrag voor jouw prestatie. En nodig hen meteen even uit om jou, en je team, aan te komen moedigen. 

Programma
Om ons aan de richtlijnen te kunnen houden, is het belangrijk niet teveel mensen tegelijk op het terrein te hebben. We hebben dan ook een indeling gemaakt:

  • Mini’s (tot/met 7 jaar):  09.00 – 10.00 uur, minimaal 200 meter 
  • Jeugd (tot/met 13 jaar): 10.30 – 12.00 uur, minimaal 1000 meter
  • Jeugd (tot/met 19 jaar): 12.30 – 14.00 uur, minimaal 2500 meter
  • Volwassenen: 14.30 – 17.00 uur, prestatieloop 5 en/of 10 km

Voor de beste lopers per categorie is er, naast de eeuwige roem, een verrassing te winnen. Daarnaast is er een prijs voor de persoon die het meeste sponsorgeld heeft opgehaald. Zowel het terras als de kantine zijn geopend en er is een DJ aanwezig. Genoeg redenen om te komen, dus: we zien je op 4 juli!
 

*Opening kantine en terras zijn onder voorbehoud. Zoals het er nu uitziet, mogen per 1 juli de sportkantines weer open. Daar hopen we natuurlijk op!