Wat:               
Een nachtje logeren bij Oranje Wit

Voor wie:       
Alle JO-7, JO-8 en JO-9 (geboortejaar 2016, 2017, 2018)

Wanneer:      
Vrijdag 23 augustus – zaterdag 24 augustus 2024

Waar:            
Kantine/complex voetbalvereniging Oranje Wit

Hoe laat:       
Vrijdag 17.00 uur – Zaterdag 13.00 uur

Kosten:          
€ 10,-

Dit jaar gaat het weer gebeuren!  De Kamp Experience “Effies slapen” voor de pupillen van JO-7, JO-8 en JO-9 als voorbereiding op het mooie jeugdkamp tijdens de pinksterdagen, waaraan deze mannetjes en vrouwtjes deel mogen nemen als ze JO-10-pupillen zijn, of worden. De pupillen mogen een nachtje komen logeren op de vereniging. Dat betekent heerlijk patatjes eten (zoals je dat thuis niet doet), lekker spelletjes spelen en voetballen, een filmpje kijken en dan met je voetbalvriendjes gaan slapen. Alles onder professionele en wakkere begeleiding door zeer ervaren Oranje-Witters die onder meer vele jaren het Jeugdkamp van Oranje Wit hebben begeleid.

Programma
We ontvangen de kinderen op vrijdag 23 augustus 2024 om 17.00 uur op Oranje Wit.
Ouders helpen met het klaarmaken van de slaapplek van hun kind(eren). Om wat van de sfeer mee te pikken, kunnen de ouders daarna nog even gezellig blijven; de kantine is tot 19.00 uur open. De kinderen starten na het eten met het avondprogramma.

Zaterdag na het ontbijt is er een leuk spelprogramma dat de ochtend zal duren. Daar krijgen de kinderen honger van, zij zullen dan ook op een lekkere lunch getrakteerd worden. Vanaf 13.00 uur kunnen de ouders/verzorgers hun kind(eren) weer komen ophalen.

Ouders zijn van harte welkom om in de ochtend te komen kijken. Wij vragen wel: geniet van het plezier dat de kinderen beleven en laat verder alles over aan de leiders!

Waarom meedoen?

 • De kinderen bouwen vriendschappen op, binnen en buiten hun team
 • Vriendschappen ontstaan juist vooral buiten het veld
 • Het verbetert de sociale vaardigheden die in een teamsport belangrijk zijn
 • Het verbetert de zelfstandigheid, waardoor het zelfvertrouwen groeit
 • De kinderen leren gemakkelijker om te gaan met wijzigingen in de teamsamenstelling
 • En: HET IS GEWOON ONTZETTEND LEUK EN GEZELLIG!

Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 16 augustus. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier en mail dit naar Angelique Engelaar (angelique-indy@hotmail.com) Heb je nog vragen of wil je iets weten, stuur dan ook een berichtje naar Angelique.

Let op: vol = vol!

Wat mee te nemen?

 • Luchtbed/matrasje
 • Slaapzak (of dekbed met hoeslaken voor het matras)
 • Kussen
 • Pyjama
 • Knuffel (let op: verplicht!)
 • Toiletspullen (inclusief bad-slippertjes)
 • Handdoek(en)
 • Voetbalkleren en -schoenen

Bijzonderheden

Wij verzoeken u op het inschrijfformulier (voorzien van voor- en achternaam en team) aan te geven waar we rekening mee dienen te houden aangaande bijzonderheden, zoals bedplassen, gedrag, dieet, allergie en/of medicijngebruik. Wij zullen hier als begeleiders discreet mee omgaan.

Als er sprake is van een dieet of medicijngebruik dient u op deze bijlage een duidelijke toelichting te verstrekken over het eventueel te volgen dieet en medicijngebruik, dit ter vergemakkelijking van de taak van respectievelijk ons keukenteam en medicijnteam.

Op de hoogte blijven?

Geef dan op het inschrijfformulier toestemming om je telefoonnummer toe te voegen aan de groepsapp die wij voor Kamp Experience zullen aanmaken. Daarin delen wij actuele foto’s en filmpjes.

Terug naar overzicht
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks