ASWH J012-3 - Oranje Wit 26 Mei 2018

Ondanks niet bijstergoed spel en de warmte toch de winst mee naar huis en het doelsaldo opgeschroefd:

Zonder Mees A en Dennis verzamelen we om 10:30 uur in de kleedkamer in H.I.A. voor de laatste wedstrijd van deze competitie. Appie is er ook en na de voorbespreking neemt hij de warming-up voor zijn rekening. Duco is vandaag onze aanvoerder tijdens deze warme dag. Gelukkig hebben we 4 wissels inclusief Lars die ons de laatste weken vaker nuttig van dienst is geweest.

We starten voortvarend en zetten gelijk goed druk. Ondanks dat de tegenstander niet vooruit te branden is duurt het toch even voor we gevaarlijk kunnen zijn. Na 8 minuten weet Duco de bal het goal in te werken. 0-1. Nog geen 2 minuten later jaagt hij de bal over het doel van de tegenstander. 2 minuten later volgt een corner die helaas wordt gemist.

Met een kleine 21 minuten op de klok weet Duco weer te scoren. 0-2

Hierna verslappen de jongens wat. Kom op vast houden, in ieder geval tot rust. Kort voor rust moet Owen nog in actie komen.

De rust wordt enigsinds ingekort omdat we later zijn begonnen met de wedstrijd. Ik maak een nieuwe opstelling om aan een aantal voorkeuren tegenmoet te kunnen komen. We durven het wel aan in de 2de helft van de laatste wedstrijd van dit seizoen. 

Ook in de 2de helft gaat de druk gelijk goed op de ketel en weet Ardan vanuit een linkshalf positie gevaarlijk te worden maar mist. 3 minuten later volgt er een tegendoelpunt 1-2.

Kom op jongen, dat gaan we niet laten gebeuren. In de 10de minuut weet Ardan te scooren. 1-3.

In de 21ste minuut beland een inzet van Duco op de paal en nog geen minuut later nog eens. 1 minuut later weet Senna wel de bal tussen de palen te krijgen. 1-4. Dit gaan we niet meer uit handen geven. 

In de laatste 10 minuten gaan we nog proberen het doelsaldo op te voeren en er zijn nog wel jongens die dit seizoen met een doelpunt willen afsluiten. Bjorn ziet een inzet in de 28ste minuut achter de keeper belanden. Zijn eerste doelpunt in deze competitie. In de laatste minuut weet Duce de eindstand op 1-6 te zetten.

Na de wedstrijd vertrekken we naar Oranje Wit om deze mooie voetbal dag en het afgelopen seizoen af te sluiten met friet en een snack. Het is erg gezellig en op het laatste moment sluit Dennis nog aan die i.v.m. een wedstrijd met zijn eigen team afwezig was. Wij kijken terug op een mooi en succesvol jaar. Op dit moment staan we 2de maar naar alle waarschijnlijkheid gaan of Rijsoord of Roosendaal ons nog net voorbij. Naar alle verwachting wordt J012-3 kampioen.

Nog een mooi tournooi in Ameide voor de boeg en natuurlijk Matthijs Mensen dag over  2 1/2 week.

Dennis en sander.