Ben Bade lid van verdienste

17 september 2020 - 14:47

“Welkom bij Oranje Wit!”, de stem van Ben Bade die iedere zaterdag over ons terrein galmt is zeker te weten de meest bekende van Oranje Wit. Daarnaast is Ben een vertrouwd gezicht voor eigen leden en bezoekende clubs. Achter de schermen zorgt Ben ervoor dat alle wedstrijden door kunnen gaan. Dat er voldoende scheidsrechters aanwezig zijn en dat deze vriendelijk worden ontvangen. Maar ook als je iets nodig hebt uit het ballenhok is Ben vaak degene die met je meeloopt. Als je een opsomming wilt geven van wat Ben allemaal doet voor de club, weet je één ding zeker: je vergeet altijd iets. 

Op de algemene ledenvergadering van 16 september werd Ben dan ook, geheel terecht, voorgedragen als lid van verdienste door onze voorzitter Jan-Willem Bozuwa: “De titel lid van verdienste is een eretitel. We reiken deze niet heel vaak uit. Ben mag op deze lijst met namen niet ontbreken. Al jarenlang zet hij zich dagelijks in voor onze club. Ben is er altijd. Hij zorgt ervoor dat alle wedstrijden doorgang kunnen vinden, ontvangt de scheidsrechters, is onze omroeper op wedstrijddagen en doet daarnaast nog zoveel meer. Een zeer terechte keuze van het bestuur om deze trouwe vrijwilliger voor te dragen als lid van verdienste.”

De vraag of de ledenvergadering in wilde stemmen met de voordracht werd beantwoord met een luid applaus waarop het uitreiken van het bijbehorende speldje volgde. 

Ben: van harte gefeliciteerd met deze mooie en terechte onderscheiding!