Businessclub on tour

18 oktober 2021 - 14:22

Donderdag 14 oktober 2021 was het dan eindelijk zover: de eerste Businessclub-activiteit na meer dan 1,5 jaar. Met bijna 30 leden zijn we ‘het schip in gegaan’, om onder het genot van een drankje het Wantij te verkennen. Na de vaartocht wachtte de gidsen van Ontdek Dordrecht op ons, om te voet onze mooie binnenstad te bekijken. Het is leuk om je eigen stad op een andere manier te leren kennen.

Onderweg werd ook de Dordtse trots ‘Rutte’ aangedaan. Na een korte presentatie, proeven en uiteindelijk ook shoppen, ging de toer verder richting het Blauwpoortsplein. Hier hebben we de avond voortgezet bij FINN’S, een gewaardeerd sponsor van Oranje Wit. Daar genoten we van een driegangenmenu. Uiteraard onder het genot van een drankje.

NB! Op zaterdag 30 oktober 2021 wordt het Presentatiemagazine van sv Oranje Wit uitgereikt. Deze dag speelt ook ons Vlaggenschip een thuiswedstrijd. Voor de uitreiking worden alle Businessclubleden, sponsoren van Oranje Wit en Club van 100 leden uitgenodigd. Zet deze datum alvast in de agenda!