Concept indeling jeugdteams voor seizoen 2021/2022

04 juli 2021 - 17:14

De eerste indeling is zoals gebruikelijk voorlopig. Deze indeling is gebaseerd op de laatste informatie van inschrijvingen en het ledenbestand. Het geboortejaar in eerste instantie bepalend voor de indeling in een leeftijdsgroep. Maar soms is er op basis van voorkeuren een aanpassing op gedaan.
We hebben gekozen om zoveel mogelijk teams in te schrijven zodat iedereen kan voetballen. Er zijn nog wat open plekken open plekken, maar de ervaring wijst uit dat er altijd nog instroom is van nieuwe leden in augustus.

Bij O11 en O12 staat een combinatie van 1 en 2. Het is aan de trainers om een keuze te maken wie in welk team speelt.De competitie indeling in de B categorie voor JO13 tm JO19 gaat met behulp van de teamindex, een rekentool van de KNVB. De indeling wordt door KNVB bepaald. Deze tool heeft tot doel om evenwichtigere indelingen te maken.

Bij Onder 8 t/m Onder 12 spelen we volgens het  4 fasen voetbal. In het 4-fasenmodel is het een streven om tot een evenwichtige verdeling te komen, en de reisduur te beperken, Ook wordt er niet gespeeld in de schoolvakanties. Beker- en inhaalwedstrijden komen voor deze leeftijdscategorieën te vervallen.

Als je je naam niet kunt vinden of vragen hebt over de indeling stuur dan een bericht uitsluitend per mail naar:

Zoals gebruikelijk gaan we alle verzoeken en opmerkingen verzamelen en komen daar uiterlijk  half augustus 2021 op terug. 

Door het combineren van verzoeken kunnen we de meeste vragen meestal wel naar tevredenheid oplossen. Maar 100% garantie op inwilliging van verzoeken geven we ook dit jaar niet.

Voor de Kick off’s voor O8 tm O10 moet nog een datum vastgesteld worden. Maar voor aanvang van de competitie zullen deze uiteraard nog plaats vinden.

Coördinatoren Jeugdvoetbal sv Oranje Wit