Corona update 18 december

19 december 2021 - 11:04

Op 18 december 2021 hoorden we het kabinet een nieuwe, strenge, lockdown aankondigen. Enorm vervelend voor iedereen. Daar waar we in de zomer onze competities en trainingen weer op gang zagen komen en ouders en publiek weer langs de lijn mochten staan, doen we nu weer een stap terug. De komende weken is het winterstop. Dit betekent dat de meeste voetbalteams niet trainen.

In een periode van lockdown willen we onze leden de mogelijkheid geven om toch te trainen, als ze dat willen. Sporten is immers ontzettend belangrijk voor onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal. En dat mag ook: volgens de richtlijnen mogen buitensportlocaties open tussen 05.00-17.00 uur. Leden tot 18 jaar mogen trainen en onderling partijen spelen, zonder 1,5 meter afstand. Leden van 18 jaar en ouder mogen in tweetallen trainen mét 1,5 meter afstand. Dit geldt voor zowel onze voetbal- als tennisafdeling. De horeca moet dicht, dus ook onze kantines zullen naar verwachting dicht moeten blijven. De komende dagen worden de richtlijnen, zoals we gewend zijn, weer verder uitgewerkt door de KNVB en KNLTB. Zodra we meer weten, komen we weer bij jullie terug via website, socials en team-apps.

Laten we de komende periode betrokken blijven bij elkaar. We weten van de afgelopen periode en voorgaande lockdowns dat we onderling op elkaar letten en voor elkaar zorgen. Houd dat vol!