Corona-update n.a.v. avondklok per 23 januari 2021

24 januari 2021 - 15:27

Nadat vorige week al was besloten om de lockdown te verlengen tot en met dinsdag 9 februari, heeft het kabinet deze week besloten een avondklok in te stellen. Per 23 januari geldt deze avondklok vanaf 21.00 uur.

Gelukkig mogen we nog steeds wel buiten sporten, met inachtneming van de geldende regels, maar de avondklok heeft natuurlijk gevolgen voor de trainingen. Om iedereen zoveel mogelijk te kunnen laten trainen, hebben we het trainingsschema aangepast. De trainingen duren tot uiterlijk 20.15 uur zodat iedereen op tijd thuis is. De tennisbanen zijn tot 20.30 uur open. Vanaf 20.30 uur is het gehele complex gesloten.

Verder geldt nog steeds dat de jeugd tot 18 jaar mag blijven trainen in teamverband en dat er vanaf 18 jaar mag worden getraind in groepjes van maximaal 2 personen. Toeschouwers zijn helaas nog altijd niet toegestaan, (groot)ouders mogen dus niet op het terrein komen om hun (klein)kind te zien voetballen.

Alle richtlijnen op een rijtje
De nieuwe richtlijnen hebben we in een coronaprotocol per leeftijdscategorie (jeugd en senioren) en onderdeel (voetbal, tennis en biljart) op een rijtje gezet.

Alle informatie over Oranje Wit en corona, waaronder de beslisboom en de gegevens van de coördinator corona, vind je op de coronapagina