Ladies Cup 23 oktober 2021 GEANNNULEERD

Het gaat er eindelijk van komen: de Dordrecht Ladies Cup vindt plaats op 23 oktober 2021! Dit toernooi wordt georganiseerd in het kader van Dordrecht 800 Jaar Stad, maar moest vanwege corona een aantal keren worden uitgesteld. Nu is het wél mogelijk om een leuk toernooi te organiseren en wie weet kunnen we er een echt feestje van maken. We hopen dat de Ladies Cup een jaarlijks terugkerend evenement kan worden.

Programma
Alle meiden- en vrouwenteams zijn uitgenodigd. De meiden onder 11, 13 en 15 spelen in verschillende poules in de ochtend, van 9.00 tot ongeveer 12.00 uur, waarna de prijsuitreiking volgt. Meiden onder 17, 19 en de senioren dames spelen in verschillende poules van 13.00 tot ongeveer 16.00 uur. De prijsuitreiking volgt daarna. We willen de dag op een toffe en vooral verbindende manier afsluiten, maar daar wordt nog volop aan gewerkt. 

Aanmelden voor 1 oktober
Wil je meedoen met je team? Meld je dan aan vóór 1 oktober. Geef daarbij aan met welk team je komt, met hoeveel speelsters en begeleiders en in welke klasse jullie spelen in de competitie. Ook de teams die zich vorig jaar al hadden aangemeld voor de Ladies Cup vragen we om zich opnieuw aan te melden, want sinds het afgelopen seizoen zijn er ongetwijfeld wisselingen geweest in de teams en op de verenigingen. Als teams niet mee kunnen doen, horen we dat ook graag. Met deze informatie kunnen we dan verder met de organisatie.  

Tijdens het toernooi zullen we aandacht vragen voor KiKa, het goede doel 'Kinderen Kankervrij' dat wij al geruime tijd ondersteunen en met trots op ons clubshirt dragen. 

Wacht niet langer en meld je aan vóór 1 oktober via ladiescup@oranjewit.nl.