Drive-thru huldiging jubilarissen Oranje Wit 2021

03 februari 2021 - 19:44

Jubilarissen huldigen en coronatijd, dat zijn twee dingen die niet echt samengaan. Maar Oranje Wit zou Oranje Wit niet zijn als we daar niet iets passends op zouden verzinnen. Op zaterdag 30 januari hebben we, met een paar fanatieke vrijwilligers, een heuse drive-thru gebouwd met partytenten, sky-tubes, slingers, vlaggen en ballonnen. Op deze unieke manier (en binnen de geldende richtlijnen) konden we 20 leden, die respectievelijk 70, 50, 40 en 25 jaar lid zijn van onze prachtige club, in het zonnetje zetten.

De voorzitter verwelkomde iedereen met een persoonlijk praatje (met megafoon), daarna kreeg iedere jubilaris het bijbehorende speldje en een lekkere petitfour op anderhalve meter aangereikt met een pizzabord met Oranje Wit logo! Na de bos bloemen en het certificaat werd het feestelijke ritje afgesloten met een fotomomentje en een hand confetti over de auto. Alle gehuldigden gingen tevreden en met een grote glimlach huiswaarts.  

Helaas konden er alleen mensen uit de eigen bubbel mee. Familie en vrienden die het spektakel hebben moeten missen bekijken hier hoe we onze jubilarissen in het zonnetje zetten.

RTV Dordrecht en AD de Dordtenaar waren aanwezig om verslag te doen van de huldiging. Hun terugblik is hier te bekijken:
> Uitzending RTV Dordrecht

> Artikel AD de Dordtenaar