Duane Wolleswinkel terug op het oude nest

15 maart 2022 - 21:34

De technische commissie van sv Oranje Wit heeft Duane Wolleswinkel kunnen toevoegen aan de selectie voor het volgend seizoen. De pas 19-jarige centrale verdediger speelde zijn hele jeugd bij onze vereniging. De laatste twee seizoenen speelde hij bij Barendrecht. Hieronder legt Duane uit waarom hij terugkeert naar ‘zijn’ Oranje Wit. 

“De reden waarom ik terugkom naar Oranje Wit is omdat ik het gevoel had dat ik mij niet meer kon ontwikkelen bij Barendrecht en het plezier een beetje verloor in het voetbal”, zegt de linksbenige speler. Hij vervolgt: “De stap naar Oranje Wit zal mij zeker goed doen, want dit is altijd mijn club geweest! Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad. Ik ben ervan overtuigd dat ik mij hier verder kan ontwikkelen in het eerste elftal.”

In dat ontwikkelen ziet trainer Faysal ook wel een kans. Faysal: “Duane is een jongen van de club en ik ben blij dat hij terugkomt. Hij zou op meerder posities kunnen spelen maar de voorkeur gaat uit naar links centraal.” En hij voegt daar nog aan toe: “Het is wederom aan ons om Duane te helpen om zichzelf verder te ontwikkelen én het plezier in het spelletje terug te krijgen.”

Welkom terug Duane! Wij wensen je alvast veel succes in het nieuwe seizoen en de resterende maanden van de huidige jaargang.