G-team wordt kampioen!

15 mei 2023 - 13:41

Na een lange periode van niet spelen was het zaterdag 13 mei eindelijk zover dat het G-team van Oranje Wit weer een wedstrijd kon spelen. En niet zomaar een, maar een kampioenswedstrijd!

Het G-team speelde uit bij Be Fair in Waddinxveen. Ondanks de mooie zonnige ochtend wilde de bal in de eerste helft maar niet in het net van de tegenstander. Gelukkig maakte Wesly eindelijk de 0-1. Na een peptalk in de rust raakte de doelpuntenmachine in de tweede helft echt op schot. Tobiss maakte er drie, Wesley één en John één. Kortom: het G-team is kampioen geworden. De stemming zat er dan ook goed in en op de terugweg werd er in de bus heerlijk gezongen. Jammer dat enkele spelers eerder naar huis gingen, zij hebben de lekkere snacks en het drinken gemist.

Alle supporters bedankt voor jullie aanwezigheid en aanmoedigingen. Spelers en speelsters bedankt voor jullie inzet en alvast veel voetbalplezier gewenst in het nieuwe seizoen, namens de begeleiding van het G-team: Paul, Leendert, John en Johan en Ben.