Jeugdkamp 2021

 

DIGITAAL INSCHRIJVEN VIA DIT INSCHRIJFFORMULIER    voor de reservelijst

 

Wat is het jeugdkamp?

sv Oranje Wit organiseert in 2021 het 49e jeugdkamp. Dit wordt georganiseerd voor pupillen van de leeftijdscategorieën O10, O11, O12, O13 en O14. Het jeugdkamp is tijdens het pinksterweekend, van zaterdag 22 mei t/m maandag 24 mei 2021. Tijdens het jeugdkamp zijn de kinderen onder begeleiding van een zeer ervaren begeleiders groep. Er wordt gespeeld, gevoetbald en vooral heel veel plezier gemaakt met elkaar!

Voor een sfeerimpressie kijk ook op https://nl-nl.facebook.com/OranjewitJeugdkamp/

 

Het Jeugdkamp in 2021 en Corona

Helaas is onze mooiste activiteit van het jaar, het OW-Jeugdkamp, niet doorgegaan in 2020. Daarom zijn we alles in het werk aan het stellen om het Jeugdkamp in 2021 doorgang te laten vinden! Zo staan we in nauw contact met de vereniging, onze kampeerboerderij Kuijpershoefke, de Gemeente Loon op Zand en de GGD. Ook zijn we, op basis van de richtlijnen van het RIVM, protocollen aan het opstellen en maatregelen aan het treffen die het Jeugdkamp mogelijk en veilig maken.

Op dit moment zijn we als organisatie druk bezig om deze maatregelen te treffen en ons voor te bereiden, waarmee we zullen voldoen aan de (dan geldende) richtlijnen en maatregelen vanuit het RIVM en de Overheid. In aanloop naar het kamp zullen ouders/verzorger verder worden geïnformeerd.

 

Waar verblijven we?

Op onze thuisbasis Kampeerboerderij “Kuijpershoefke” is het altijd prima vertoeven. Het is een sfeervolle, gemoedelijke en gezellige accommodatie, gelegen in het gezellige Brabantse Loon op Zand. Je loopt vanaf de accommodatie rechtstreeks het Nationaal park “De Loonse en Drunense duinen" in. Er is een grote speeltuin met veel verschillende toestellen en er is er een sportveld van 5000 m², met een apart (verhard) volleybal/basketbalveld.

Voor meer informatie over de kampeerboerderij kijkt u op https://kuijpershoefke.nl

Wat doen we?

Tijdens het weekend ondernemen we veel activiteiten. Afwisselend zijn we bezig rond de boerderij, op het eigen grasveld, in het naastgelegen bos of in het dorp. We spelen diverse spellen en ondernemen leuke activiteiten, maar hebben ook vrije tijd. Spellen als vlaggenroof, dodendestralen, maar ook het traditionele voetbaltoernooi. Misschien is er dit jaar wel weer een heuse voetbalclinic, of wordt het dorp weer bezocht voor een vossenjacht. Zowel tijdens deze activiteiten als in hun vrije tijd hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Voor wat betreft de maaltijden is er ook geen zorg. De maaltijden worden door een zeer ervaren keukenploeg verzorgd. Eventuele diëten zijn geen probleem.

De kampleiders putten niet alleen uit een gigantisch aanbod van spellen van de afgelopen jaren, maar zijn juist bezig om de meest actuele onderwerpen en rages te koppelen aan leuke activiteiten. Ze proberen hierbij de mooiste en meest succesvolle spellen te kiezen. Natuurlijk ontbreekt op maandag het traditionele voetbaltoernooi niet. Bereid je maar voor op een sportief weekend en doe je best, want bij de meeste spellen kunnen er punten worden verdiend. Deze punten tellen mee voor het kampklassement. Misschien word jij wel de nieuwe KAMPKAMPIOEN.

Wie organiseert het?

De organisatie van het jeugdkamp is in handen van een grote groep (ex) Oranje Witters. De algemene leiding van het jeugdkamp bestaat uit Niels Vogelezang, Lars van Hugten en Jan Boezen. Zij doen dit samen met de dagleiders, Cris de Jongh, Robert Vogelezang en Marco van Wensen en nog ongeveer twintig andere leiders en een vijfkoppige keukenploeg onder leiding van Jolanda van Houten-Burgers.

 

  Lars van Hugten

Mijn naam is Lars en al ruim 20 jaar lid van Oranje Wit!

Al 12 jaar ben ik betrokken bij de jeugd in de rollen van trainer, leider en teammanager. Daarnaast ga ik al 10 jaar mee als leider met het jeugdkamp, nadat ik eerst als deelnemer ben meegegaan. Het kamp heeft iets bijzonders en het doel is om van elk kamp weer een onvergetelijk kamp te maken en onze jeugd een top weekend te bezorgen!

 

Niels Vogelezang

Mijn naam is Niels en vele jaren ben ik jeugdtrainer bij sv Oranje Wit geweest. Dit jaar ben ik assistent trainer bij het 2e elftal. Al 20 jaar ben ik nu betrokken bij de organisatie van het jeugdkamp om kinderen net zo’n leuk weekend te bezorgen als ik zelf vroeger had!

 

Jan Boezen

Mijn naam is Jan en ga reeds ruim 20 jaar mee met het jeugdkamp. Mijn doel, samen met alle leiders, is altijd geweest om onze pupillen een onvergetelijk pinksterweekend te bezorgen. Het jeugdkamp is een instituut binnen onze sportvereniging en moet dat ook blijven. Een nieuwe generatie leiders gaat de organisatie van het jeugdkamp op zich nemen. Natuurlijk wil ik het jeugdkamp niet missen en ga mee in een adviserende rol op de achtergrond. Ik heb er weer bijzonder veel zin in!

 

Robert Vogelezang

Mijn naam is Robert en ben al 15 jaar betrokken bij de jeugd van Oranje Wit! Zelf heb ik 4 jaar mogen genieten van het jeugdkamp als speler en nu ga ik al 13 jaar mee als begeleider. Elk jaar wil ik de spelers weer een onvergetelijk kamp geven waar ze nog jarenlang over zullen praten!

  Cris de Jongh  
  Marco van Wensen  

 

Jolanda Burgers-van houten

Ik ben Jolanda, als enthousiaste keukenprinses, sinds 2013 betrokken bij het jeugdkamp van onze vereniging.

Ik zorg, samen met mijn team, ervoor dat alle verspeelde energie weer aangevuld wordt met de nodige hapjes, drankjes en snoeperijtjes.

Tevens dragen wij zorg voor de diëten, medicijnen en verwijderen wij alle opgelopen teken.

Het is een weekend lang bikkelen, maar zooooo leuk!

 

Inschrijven en informatie:

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Inschrijven kan t/m 23 april

De kosten voor dit voledig verzorgde weekend zijn €75,- per kind en €65,- voor elke volgende kind. 

Heeft u vragen over het jeugdkamp, dan kunt u contact opnemen met Lars van Hugten via 06-44991583 of per e-mail via  jeugdkamp@oranjewit.nl

 

 .  

 .  

 .