Jeugdkamp 2022

 

DIGITAAL INSCHRIJVEN KAN VIA DIT INSCHRIJFFORMULIER 

ER KAN ALLEEN NOG VOOR DE RESERVELIJST WORDEN INGESCHREVEN

 

Wat is het jeugdkamp?

sv Oranje Wit organiseert in 2022 het 50e jeugdkamp. Dit wordt georganiseerd voor pupillen van de leeftijdscategorieën O10, O11, O12, O13. Het jeugdkamp is tijdens het pinksterweekend, van zaterdag 04 juni t/m maandag 06 juni 2022. Tijdens het jeugdkamp zijn de kinderen onder begeleiding van een zeer ervaren begeleiders groep. Er wordt gespeeld, gevoetbald en vooral heel veel plezier gemaakt met elkaar!

Voor een sfeerimpressie kijk ook op https://nl-nl.facebook.com/OranjewitJeugdkamp/

 

Het Jeugdkamp in 2022 

Het jaar 2022 is een heel speciaal jaar. Dit jaar zal voor de 50e keer in de geschiedenis van Oranje Wit het Jeugdkamp worden georganiseerd. We kijken hier als leidersgroep van het Jeugdkamp reikhalzend naar uit.

Vorig jaar was een bijzonder, maar ook een succesvol jaar voor het Jeugdkamp. En ook dit jaar gaan we hier met elkaar een succes van maken. Uiteraard houden we hierbij rekening met eventuele maatregelen die tegen die tijd van toepassing zijn. Wel zullen we, zoals altijd, weer met de bus afreizen naar Loon op Zand.

 

 

Waar verblijven we?

Op onze thuisbasis Kampeerboerderij “Kuijpershoefke” is het altijd prima vertoeven. Het is een sfeervolle, gemoedelijke en gezellige accommodatie, gelegen in het gezellige Brabantse Loon op Zand. Je loopt vanaf de accommodatie rechtstreeks het Nationaal park “De Loonse en Drunense duinen" in. Er is een grote speeltuin met veel verschillende toestellen en er is er een sportveld van 5000 m², met een apart (verhard) volleybal/basketbalveld.

Voor meer informatie over de kampeerboerderij kijkt u op https://kuijpershoefke.nl

Wat doen we?

Tijdens het weekend ondernemen we veel activiteiten. Afwisselend zijn we bezig rond de boerderij, op het eigen grasveld of in het naastgelegen bos. We spelen diverse spellen en ondernemen leuke activiteiten, maar hebben ook vrije tijd. Spellen als vlaggenroof, dodendestralen, maar ook het traditionele voetbaltoernooi. Zowel tijdens deze activiteiten als in hun vrije tijd hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Voor wat betreft de maaltijden is er ook geen zorg. De maaltijden worden door een zeer ervaren keukenploeg verzorgd. Eventuele diëten en/of allergieën zijn geen enkel probleem.

De kampleiders kunnen putten uit een gigantisch aanbod van spellen over de afgelopen jaren, maar zijn juist ook bezig om de meest actuele onderwerpen en rages te koppelen aan leuke activiteiten; denk bijvoorbeeld aan een Jeugdkamp-variant van Jachtseizoen. Ze proberen hierbij de mooiste en meest succesvolle spellen te kiezen. Natuurlijk ontbreekt op maandag het traditionele voetbaltoernooi niet. Bereid je maar voor op een sportief weekend en doe je best, want bij de meeste spellen kunnen er punten worden verdiend. Deze punten tellen mee voor het kampklassement. Misschien word jij wel de nieuwe KAMPKAMPIOEN.

 

Wie organiseert het?

De organisatie van het jeugdkamp is in handen van een grote groep (ex) Oranje Witters. De algemene leiding van het jeugdkamp bestaat uit Niels Vogelezang, Lars van Hugten en Jan Boezen. Zij doen dit samen met de dagleiders, Cris de Jongh, Robert Vogelezang en Thijs Dijkshoorn en nog meer dan twintig andere leiders en een zevenkoppige keukenploeg onder leiding van Jolanda van Houten-Burgers.

 

  Lars van Hugten

Mijn naam is Lars en al ruim 25 jaar lid van Oranje Wit!

Al meer dan 15 jaar ben ik betrokken bij de jeugd in de rollen van trainer, leider en teammanager. Daarnaast ga ik al jaren mee als leider met het Jeugdkamp, nadat ik eerst als deelnemer ben meegegaan. 
Het kamp heeft iets bijzonders, de kampeerboerderij voelt elk jaar weer als thuiskomen en het doel is om van elk kamp weer een onvergetelijk kamp te maken. Vooral nu we een jubileum te vieren hebben: het 50e Jeugdkamp in de geschiedenis van Oranje Wit! Als leidersgroep gaan we er natuurlijk alles aan doen om die in de geschiedenisboeken te krijgen.
Wij hebben er onwijs veel zin in en we hopen jullie natuurlijk ook!

 

Niels Vogelezang

Mijn naam is Niels en vele jaren ben ik bij sv Oranje Wit (jeugd)trainer. Dit jaar ben ik  trainer van de JO-15-1. Ruim 20 jaar geleden is mij gevraagd om te helpen bij het organiseren van het jeugdkamp en het is elk jaar weer fantastisch om onze jeugdleden een onvergetelijk weekend te bezorgen.
Na 2020 over te hebben geslagen door corona was afgelopen jaar een spannende 49ste editie. Dit jaar dus het 50ste kamp. Een fantastische mijlpaal voor onze club en alle vrijwilligers die hier door de jaren heen aan hebben meegewerkt. We gaan zeker stilstaan bij deze bijzondere editie en gaan er weer een onvergetelijk kamp van maken!

 

Jan Boezen

Mijn naam is Jan en ga reeds ruim 20 jaar mee met het jeugdkamp. Mijn doel, samen met alle leiders, is altijd geweest om onze pupillen een onvergetelijk pinksterweekend te bezorgen. Het jeugdkamp is een instituut binnen onze sportvereniging en moet dat ook blijven. Een nieuwe generatie leiders gaat de organisatie van het jeugdkamp op zich nemen. Natuurlijk wil ik het jeugdkamp niet missen en ga mee in een adviserende rol op de achtergrond. Ik heb er weer bijzonder veel zin in!

 

Robert Vogelezang

Mijn naam is Robert en ben al 15 jaar betrokken bij de jeugd van Oranje Wit! Zelf heb ik 4 jaar mogen genieten van het jeugdkamp als speler en nu ga ik al 13 jaar mee als begeleider. Elk jaar wil ik de spelers weer een onvergetelijk kamp geven waar ze nog jarenlang over zullen praten!

  Cris de Jongh  
  Thijs Dijkshoorn  

 

Jolanda Burgers-van houten

Ik ben Jolanda, als enthousiaste keukenprinses, sinds 2013 betrokken bij het jeugdkamp van onze vereniging.

Ik zorg, samen met mijn team, ervoor dat alle verspeelde energie weer aangevuld wordt met de nodige hapjes, drankjes en snoeperijtjes.

Tevens dragen wij zorg voor de diëten, medicijnen en verwijderen wij alle opgelopen teken.

Het is een weekend lang bikkelen, maar zooooo leuk!

 

Inschrijven en informatie:

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Inschrijven kan t/m vrijdag 28 april

De kosten voor dit voledig verzorgde weekend zijn €85,- per kind en €75,- voor elke volgende kind. 

Heeft u vragen over het jeugdkamp, dan kunt u contact opnemen met Lars van Hugten via 06-44991583 of per e-mail via  jeugdkamp@oranjewit.nl

 

 .  

 .  

 .