Kamp Experience 2022

Datum: 
19 augustus 2022 - 17:00 tot 20 augustus 2022 - 13:00

Kamp Experience, “Effies Slapen”

Wat:                een nachtje logeren bij sv Oranje Wit
Voor wie:        alle JO-7, JO-8 en JO-9 (geboortejaar 2014, 2015, 2016)
Wanneer:       vrijdag 19 augustus - zaterdag 20 augustus 2022
Waar:             sv Oranje Wit, afdeling voetbal
Hoe laat:        vrijdag 17.00 uur – zaterdag 13.00 uur
Kosten:           € 10,-

Dit jaar gaat het weer gebeuren! Het Kamp Experience “Effies slapen” voor de pupillen van JO-7, JO-8 en JO-9 als voorbereiding op het mooie jeugdkamp tijdens de Pinksterdagen, waaraan deze mannetjes en vrouwtjes deel mogen nemen als ze JO-10-pupillen zijn, of worden.

De pupillen mogen een nachtje komen logeren op de vereniging. Dat betekent heerlijk patatjes eten (zoals je dat thuis niet doet), lekker spelletjes spelen en voetballen, een filmpje kijken en dan met je voetbalvriendjes gaan slapen. Alles onder professionele en wakkere begeleiding door zeer ervaren Oranje-Witters die onder meer vele jaren het Jeugdkamp van Oranje Wit hebben begeleid.

Programma
We ontvangen de kinderen op vrijdag 19 augustus 2022 om 17.00 uur op Oranje Wit.
Ouders helpen met het klaarmaken van de slaapplek van hun kind(eren). Om wat van de sfeer mee te pikken, kunnen de ouders daarna nog even gezellig blijven; de kantine is tot 19.00 uur open. De kinderen starten na het eten met het avondprogramma.

Zaterdag na het ontbijt is er een leuk spelprogramma dat de ochtend zal duren. Daar krijgen de kinderen honger van, zij zullen dan ook op een lekkere lunch getrakteerd worden. Vanaf 13.00 uur kunnen de ouders/verzorgers hun kind(eren) weer komen ophalen.

Ouders zijn van harte welkom om in de ochtend te komen kijken. Wij vragen wel: geniet van het plezier dat de kinderen beleven en laat verder alles over aan de leiders!

Waarom meedoen?

 • De kinderen bouwen vriendschappen op, binnen en buiten hun team
 • Vriendschappen ontstaan juist vooral buiten het veld
 • Het verbetert de sociale vaardigheden die in een teamsport belangrijk zijn
 • Het verbetert de zelfstandigheid, waardoor het zelfvertrouwen groeit
 • De kinderen leren gemakkelijker om te gaan met wijzigingen in de teamsamenstelling
 • En: HET IS GEWOON ONTZETTEND LEUK EN GEZELLIG!

Inschrijven
Inschrijven kan tot vrijdag 12 augustus. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier en mail dit naar Angelique Engelaar (angelique-indy@hotmail.com). Heb je nog vragen of wil je iets weten, stuur dan ook een berichtje naar Angelique.

Let op: vol = vol!

Wat mee te nemen?

 • Luchtbed/matrasje
 • Slaapzak (of dekbed met hoeslaken voor het matras)
 • Kussen
 • Pyjama
 • Knuffel (let op: verplicht!)
 • Toiletspullen (inclusief bad-slippertjes)
 • Handdoek(en)
 • Voetbalkleren en -schoenen

Bijzonderheden
Wij verzoeken u op de bijlage van het inschrijfformulier (voorzien van voor- en achternaam en team) aan te geven waar we rekening mee dienen te houden aangaande bijzonderheden, zoals bedplassen, gedrag, dieet, allergie en/of medicijngebruik. Wij zullen hier als begeleiders discreet mee omgaan.

Als er sprake is van een dieet of medicijngebruik dient u op deze bijlage een duidelijke toelichting te verstrekken over het eventueel te volgen dieet en medicijngebruik, dit ter vergemakkelijking van de taak van respectievelijk ons keukenteam en medicijnteam.

Op de hoogte blijven?
Geef dan op het inschrijfformulier toestemming om je telefoonnummer toe te voegen aan de groepsapp die wij voor Kamp Experience zullen aanmaken. Daarin delen wij actuele foto’s en filmpjes.

RIVM-maatregelen
Uiteraard volgen we te allen tijde vanuit de vereniging en met de volledige leidersgroep de coronamaatregelen die het RIVM adviseert. Doorgang van het Kamp Experience zal afhankelijk zijn van de op dat moment geldende maatregelen.

Hoofdleiding
Angelique Engelaar
Lars van Hugten
Jolanda van Houten

Begeleiders en spelleiders
Jan Boezen
Leen Boer
Elma Roubos (keukenploeg, medicijnen)