Kick-off nieuwe seizoen OW2 en O23

25 mei 2023 - 14:49

Op donderdag 1 juni 2023 organiseert Oranje Wit een kick-offmeeting voor de selectiespelers van OW2 en O23. Tijdens de bijeenkomst zullen we onze visie en doelstellingen presenteren en krijgen spelers de kans om vragen te stellen. Ook zullen we bespreken wat we van de spelers verwachten en uitleg geven over de komende periode, waarin er selectietrainingen plaatsvinden voor het tweede elftal en het nieuw te vormen O23-elftal.

Over OW2
Het tweede elftal speelt al jarenlang reserve hoofdklasse. In dit elftal kun je de nodige weerstand opbouwen om zo het laatste stapje richting het eerste te zetten. Het laatste jaar was de selectie te groot geworden, maar met de komst van het nieuwe O23-elftal kunnen we een betere verdeling maken.
 
Over O23
Vanaf volgend seizoen starten we met een nieuwe O23-selectie. Deze selectie wordt een belangrijk onderdeel van onze opleiding die jonge talentvolle spelers de kans biedt om zich verder te ontwikkelen met als doel door te stromen naar het eerste elftal. Onze ambitie is om
binnen een paar jaar op het hoogste niveau te spelen. 

De kick-off zal plaatsvinden in het sponsorhome en begint om 18.45 uur. Aansluitend zal er getraind gaan worden. De training begint om 19.30 uur.   

Alle spelers van OW2 en O23 worden persoonlijk uitgenodigd voor de kick-offmeeting.