Kledingsponsoring

Kledingsponsoring

Misschien wel de meest indringende wijze van reclame maken bij sportverenigingen in shirt- en trainingspaksponsoring. Indringend vanwege het groepskarakter van de reclame. Hele teams tegelijk met uw logo of bedrijfsnaam op het shirt/trainingspak heef iets indrukwekkends. Zeker als meerdere teams van een club die kleding dragen. Overal komen ze, op alle voetbalvelden in de wijde omgeving als vertegenwoordigers van een sterke, sportieve, vriendelijke en fatsoenlijke vereniging. Beslist de moeite waard om mee voor de dag te komen als commercieel partner.

Uiteraard is het mogelijk een team van nieuwe kleding te voorzien, wij kunnen u hier diverse mogelijkheden voor aanbieden. Wij verzorgen voor u het complete traject van de aanschaf van de kleding, het verzorgen van een drukproef met uw bedrijfsuiting, tot en met de overhandiging aan het gesponsorde elftal. Als dank voor uw sponsoring ontvangt u van ons een ingelijste elftalfoto.

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden, deze zijn namelijk heel divers van alleen een shirtje, broekje en kousen tot een complete outfit inclusief coachjas en tas.
Wij hopen u hiermee voldoende te informeren. Mocht u nadere informatie wensen of met ons een “op maat” sponsorpakket willen samenstellen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

U kunt de leden van de sponsorcommissie bereiken via: sponsoring@oranjewit.nl