Ledenenquete: Hoe bewust reis jij naar onze club? 

08 mei 2023 - 12:18

Beste Oranje-Witter,
 
Als vereniging willen we actief inspelen op de verduurzaming van ons reisgedrag. Het gaat dan om lopen, het gebruik van de auto, fiets en het openbaar vervoer. Onze vereniging heeft daarnaast al jaren parkeerproblemen. Deze zijn niet makkelijk op te lossen, door ruimtegebrek en de hoge kosten voor het aanleggen van nieuwe parkeerplaatsen.
Voor ons als vereniging zijn het verbeteren van de bereikbaarheid en duurzaamheid belangrijk, daarom verzorgen we samen met de gemeente een SportVerkeerScan.
 
Onderdeel van de SportVerkeerScan is een vragenlijst om inzicht te krijgen in de wensen en het reisgedrag van onze leden en de ervaringen met de huidige bereikbaarheid. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt voor het doen van voorstellen aan ons en de gemeente.
 
Jij helpt ons door de vragenlijst in te vullen, het kost je slechts 5-15 minuten. De informatie wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld. De vragenlijst is anoniem. Je privacy blijft volledig gewaarborgd conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 
 
Je kunt meteen starten met de enquête door te klikken op deze link: https://www.survio.com/survey/d/svs-OranjeWit.
Alvast hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst!

Met sportieve groet,
sv Oranje Wit