Matthijs Mensendag zaterdag 17 juni 2023

Datum: 
17 juni 2023 - 09:00 tot 16:30

Het voetbalseizoen 2022-2023 loopt bijna ten einde. Dit jaar gaan we dat op zaterdag 17 juni a.s. weer traditioneel afsluiten met onze bekende Matthijs Mensendag. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op deze gezellige familiedag, die hopelijk in het teken staat van mooi weer, gezelligheid, sportiviteit, saamhorigheid en enthousiasme!

Aanmelden voetbaltoernooi
Natuurlijk organiseren we die dag weer een onderling voetbaltoernooi. De spelvorm is 6 tegen 6, op een kwart veld; teams moeten uit minimaal 8 spelers bestaan. Het toernooi wordt gespeeld op de velden A, D en E. Vorm samen met je teamgenoten/vrienden een team, verzin een leuke naam en geef je nu al op door een mail te sturen naar: commissiekamer@oranjewit.nl. Doe dit uiterlijk zaterdag 10 juni a.s.! Daarna gaan wij meteen aan de slag om alle wedstrijden in te delen.

Spelletjes
Behalve de 6-tegen-6-voetbalwedstrijdjes zijn er nog veel meer activiteiten voor groot en klein, dus broertjes en zusjes zijn ook welkom. Zo staan er diverse spellen en springkussens klaar en zijn er heerlijke lekkernijen te koop. Aan het begin van de dag worden er voor de kinderen spelkaarten uitgedeeld die je kunt gebruiken voor de spellen op veld C en rondom de kantine. Ook zit er een bon bij voor een gratis ijsje. Vanaf een uur of twaalf gaat de BBQ aan, waar hamburgers en kipsaté verkrijgbaar zullen zijn.

Programma

  • 09.00 uur Aanvang
  • 1.00 - 11.30 uur Kampioenenparade. Het voetbaltoernooi wordt dan even stilgelegd, zodat alle kampioenen op het hoofdveld kunnen worden gehuldigd
  • ca. 12.00 uur Rad van Avontuur, waarbij weer mooie prijzen te winnen zijn
  • ca. 16.30 uur Muzikale afsluiting door Hollands Welvaren

Hulp is welkom
Wij kunnen veel vrijwilligers gebruiken; bij de spelletjes op zaterdag, maar ook bij het opbouwen en versieren op de vrijdag (16 juni) ervoor. Wil je ons op een andere manier helpen of ondersteunen, dan horen wij dit ook graag. Mail dan naar: conny.louwman@oranjewit.nl.

Tot zaterdag 17 juni!