Matthijs Mensendag zaterdag 25 juni 2022

29 april 2022 - 16:34

Het voetbalseizoen 2021-2022 loopt bijna ten einde. En dit jaar gaan we dat op zaterdag 25 juni a.s. weer traditioneel afsluiten met onze bekende Matthijs Mensendag. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op deze gezellige familiedag, die hopelijk in het teken staat van mooi weer, gezelligheid, sportiviteit, saamhorigheid en enthousiasme!

Behalve de voetbalwedstrijdjes, die op een kwart veld worden gespeeld, zijn er nog veel meer activiteiten voor groot en klein. Dus broertjes en zusjes zijn ook welkom. Er staan diverse spellen en springkussens klaar en heerlijke lekkernijen zijn te koop. Aan het begin van de dag worden er voor de kinderen spelkaarten uitgedeeld die je kunt gebruiken voor de spellen op veld C en rondom de kantine. Ook zit er een bon bij voor een gratis ijsje. Vanaf een uur of twaalf kun je terecht bij de BBQ, waar hamburgers en kipsaté verkrijgbaar zullen zijn.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:     

 • 09.00 uur:
  Aanvang;
 • 11.00 - 11.30 uur:
  Kampioenenparade. Het voetbaltoernooi wordt dan even stilgelegd, zodat alle kampioenen gehuldigd kunnen worden op  het hoofdveld;
 • ca. 12.00 uur:
  Rad van Avontuur, waarbij weer mooie prijzen te winnen zijn;
 • ca. 16.30 uur:
  Muzikale afsluiting door DJ-Niels.

Meld je nu al aan!
In verband met de beschikbaarheid van de velden zijn de wedstrijdjes iets anders van opzet dan voorgaande jaren. We spelen het onderlinge voetbaltoernooi op de velden A, D en E. De spelvorm is 6 tegen 6, op een kwart veld. Dit betekent dat de teams uit minimaal 8 spelers moeten bestaan. Dus vorm samen met je teamgenoten/vrienden een team, verzin een leuke naam en geef je nu al op door een mail te sturen naar: commissiekamer@oranjewit.nl. Doe dit uiterlijk zaterdag 11 juni a.s.! Daarna gaan wij meteen aan de slag om alle wedstrijden in te delen.

Hulp is welkom
Wij kunnen veel vrijwilligers gebruiken, onder andere bij de spelletjes en, op de vrijdag ervoor, bij het opbouwen en versieren. Wil je ons op een andere manier helpen of ondersteunen, dan horen wij dit ook graag. Mail dan naar: conny.louwman@oranjewit.nl.

Tot zaterdag 25 juni!