Meidenvoetbal Oranje Wit 2020-2021

25 juni 2020 - 09:50

Dit seizoen kwamen er meer dan 25 nieuwe meiden bij en ook deze weken krijgen we nog steeds nieuwe aanmeldingen. Daar zijn we erg blij mee! Zoals het er nu uitziet kunnen we weer een extra team aanmelden en is er nog ruimte voor extra speelsters. Dankzij de nieuwe KNVB-regels kunnen we ook heel snel in de loop van het jaar nieuwe teams aanmelden voor jongere meiden. Het blijft overigens ook altijd mogelijk om in een gemengd team te voetballen.

Trainers gezocht

Op dit moment zijn we druk in de weer met de nieuwe teams. Maar de groei vraagt om meer! De trainingen worden nu door enthousiaste vrijwilligers uitgevoerd waar we heel erg blij mee zijn: de Oranje Wit-meiden spelen heel goed mee in de competities. Toch willen we de training nog professioneler gaan opzetten. Daarom zoeken we gediplomeerde trainers. Het liefst natuurlijk eigen mensen, maar we kijken ook breder. We zoeken een trainer die een eigen team kan trainen en leiden op zaterdag, maar ook een trainer-coördinator, die alle andere trainers begeleidt. Dus Oranje Witters: meld je aan of vraag meer info bij vtzdames@oranjewit.nl
 
Dromen van meidenvoetbal? Zo gingen we de vorige zomer in. We hopen dat het ook deze zomer, ondanks de roerige tijden, voor veel nieuwe meiden niet meer bij dromen blijft!