In memoriam Sietse Klein ( 11 sept. 1939 – 2 mei 2021)

07 mei 2021 - 13:02

Ons bereikte het verdrietige nieuws dat Sietse Klein is overleden. Sietse is in 1999 lid geworden van onze mooie vereniging. Hij was een trouwe bezoeker van de wedstrijden van Oranje Wit 1. Daarnaast heeft hij voor de tennisafdeling veel betekend. Hij was degene die op de maandagmiddag en op de woensdagochtend “het racketgebeuren" regelde en alles in goede banen leidde. Ook heeft hij in de beginjaren van het bestaan van de tennis, toen er nog contant betaald diende te worden, deel uitgemaakt van de commissie die onder leiding stond van Bram Hofstede. Onder andere deze zaken hebben ervoor gezorgd dat hij door de tennisvereniging van Oranje Wit is benoemd tot lid van het jaar.

Zijn werkzaamheden en verdiensten voor de Petruskapel en Oranje Wit hebben er enige jaren geleden voor gezorgd dat hij benoemd werd als Lid in de orde van Oranje Nassau. Beide onderscheidingen waren zeer verdiend en op zijn plaats!

Wij verliezen in Sietse een zeer gewaardeerd lid en supporter en wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bestuur en leden van de sv Oranje Wit.