Nieuws van het trainingskamp in Benalmadena

07 januari 2023 - 17:18

Kleine oogjes en slaperige gezichten zag je afgelopen donderdag in de voetbalkantine van sv Oranje Wit. Om 3.30 uur druppelden de spelers en begeleiding (en een handjevol supporters) van het eerste en het tweede elftal binnen, om te vertrekken richting Benalmadena voor het trainingskamp.

Op het zonovergoten kunstgrasveld werd er door beide teams hard getraind. Na het diner had het tweede elftal een vrije avond en had het eerste een quiz en aansluitend een speurtocht in het stadje.

“De fantastische omstandigheden hier en dat je de groep een paar dagen bij elkaar hebt, zijn goede zaken om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Hier moet de basis gelegd worden om de broodnodige punten te gaan halen in de tweede seizoenshelft”, aldus Faysal, die met het eerste 3-5 verloor tegen 4e-divisionist SDV Barneveld.

Het tweede elftal speelde tegen RKVV Teylingen 1. Deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel; 3-3. Trainer Bart over het trainingskamp: “Het is tot nu toe goed verlopen. Gisteren hebben we goed getraind en vandaag een wedstrijd, waarin we de vastigheden kunnen oefenen die we willen zien.”

Houd de website en socials in de gaten voor de komende update.