Opbrengst Grote Clubactie 2019

05 januari 2020 - 22:30

Beste Oranje Witters,

Wellicht is het jullie al bekend, maar voor alle zekerheid willen we de opbrengst van de Grote Clubactie nog even noemen:

We hebben met elkaar het bedrag van maar liefst € 7.204,50 (netto) kunnen binnenhalen door de verkoop van loten en superloten. Dankzij de inzet van 75 pupillen die met z’n allen bijna 1500 loten hebben verkocht en dankzij onze junioren- en seniorenteams die in totaal 30 superloten hebben aangeschaft, is dit recordbedrag tot stand gekomen. Fantastisch!

De doelstelling – 2 dug-outs voor veld G – is ruimschoots gehaald, hopelijk kunnen ze in het voorjaar geplaatst worden! We willen allen die een steentje aan deze actie hebben bijgedragen daarom ook van harte bedanken voor hun medewerking!

Op zaterdag 14 december hebben we de 27 pupillen die meer dan 25 loten hebben verkocht een passende prijs toebedeeld en Sportcentrum Dordrecht deed daar nog een cadeaubon van € 10,- bij! Een mooi gebaar. En onder de 30 bezitters van een superlot werden ’s avonds tijdens de Kerstbout-draaimiddag/avond drie geldprijzen getrokken. De 100 Euro ging naar JO-15.1, de tweede prijs, 200 Euro was voor JO-19.1 en net als vorig jaar, je gelooft het niet, ging de € 400.- wederom naar het Coördinatorenteam (Ben Bade c.s.)! Vorig jaar ook al….

Nogmaals allen hartelijk dank voor jullie bijdrage! Mogen we in september weer op ieders medewerking rekenen?

 

De Commissie Grote Clubactie,

Wim Boudesteijn, Michael Hooijschuur en Jaap Boot

 

PS: → alle velden zijn nu voorzien van dug-outs. Voor de Grote Clubactie 2020 hebben we een nieuwe doelstelling nodig!

Heeft iemand een idee, of een voorstel, laat het ons weten!

WB, MH, JB