Oranje Wit - Unitas 30 (3) 11 November 2017

Een spannende pot volledig verdient gewonnen:

Na het gelijkspel van 2 weken geleden zijn we er vandaag op gebrand de 3 punten in Dordrecht te houden.

We verzamelen om 9:00 uur in de kleedkamer. Alleen Mees A moet deze wedstrijd helaas aan zich voorbij laten gaan maar verder is iedereen aanwezig. Na een korte wedstrijd bespreking en het doornemen van de opstelling vertrekken we onder leiding van Senna als aanvoerder richting het veld voor de warming-up.

De zijlijn is weer goed gevuld met supporters. Daar kan het in ieder geval niet aan liggen.

We starten met Igor in de goal, Jaimey, Talha, Owen en Gjalt in de achterhoede, Nigail, Ardan en Senna op het middenveld en Mees Z., Ruben en Duco in de aanval. Bjorn, Youssouf en Matthieu starten op de bank.

Na van veld helft te hebben gewisseld klinkt het startsignaal en nemen de jongen van OW direct het heft in handen. De bal gaat goed rond en al vrij snel weet OW gevaarlijk te zijn. 

Op een mooie voorzet van links weet Mees de bal tegen de paal te schieten waarna de bal via de rug van de keeper richting doellijn rolt. Uiteindelijk weet een verdediger van Unitas 30 de bal  van de doellijn te vissen. Een mooie kans.

De jongens blijven druk zetten maar helaas resulteert dit, ondanks diverse goed uitgespeelde kansen, voor rust niet in een doelpunt. Unitas 30 weet niet echt gevaarlijk te worden en ook Igor houdt zijn goal, mede door het goed staan van de verdediging, schoon.

Na rust zit er meer pit in de ploeg en wordt er feller en meer op de man en bal gespeeld. Het duel wordt vaker gewonnen en na een klein kwartier spelen weet Duco de bal vanuit een counter fraai in te schieten. 1-0.

De 2-0 laat niet lang op zich wachten. Vanuit een vrijwel identieke situatie schiet Duco een kleine 5 minuten laten de bal snoeihard het net in.

Ook Senna en Nigail weten nog gevaarlijk te worden voor de goal, waarbij Senna de bal vanuit een voorzet van rechts snoeihard op de onderkant van de lat jaagd en de rebound helaas wordt gemist. Nigail ziet de bal helaas vanaf de rechter kant in de handen van de keeper belanden. Alle respect voor de keeper van Unitas 30 die goed staat te keepen en diverse malen erger weet te voorkomen.

Kort voor tijd weet Duco over links wederom zijn directe verdediger uit te spelen en ziet de bal onder de linker arm van de keeper door het doel in rollen. 3-0 De buit is binnen.

En dat wordt vervolgens na het klinken van het eindsignaal in de kleedkamer goed gevierd.

Respect jongens, goed gespeeld! Iedereen heeft zich voor de volle 100% ingezet en deze mooie overwinning hebben jullie "SAMEN" behaald.

Volgende week vol vertrouwen op naar Sleewijk.

Nizaar weer bedankt voor het vlaggen en alle supporters voor jullie aanwezigheid.

Dennis en Sander.