Oranje Wit verwelkomt nieuwe sponsoren: 2Bfound en Podotherapie Krook

02 juni 2021 - 22:31

Op zaterdag 29 mei tekenden sponsoren Podotherapie Krook en 2Bfound bij Oranje Wit als nieuwe sponsor. Beide sponsoren verbinden zich voor in ieder geval 3 jaar aan onze club. Podotherapie Krook als sponsor en businessclublid. 2Bfound als hoofdsponsor van onze jeugdopleiding.

We ontmoeten Wilfred (2Bfound) en Jeroen (Podotherapie Krook) op de eerste zonnige, warme zaterdag van dit jaar op het terrein van Oranje Wit. Daar zetten ze enkele minuten geleden hun handtekening onder het contract. 

Nieuwe hoofdsponsor van de jeugd 2Bfound
Wilfred Stomp neemt met zijn bedrijf 2Bfound het hoofdsponsorschap van de jeugdafdeling voor zijn rekening. Waarom doet hij dat? “Oranje Wit is natuurlijk gewoon de mooiste voetbalvereniging van Dordrecht”, begint Wilfred. “Zelf voetbal ik in het zesde. Daarnaast ben ik trainer van de JO10-1 en mijn beide zoons voetballen bij Oranje Wit. Je kunt dus wel zeggen dat ik een band met de club heb.” Vanuit die band draagt Wilfred dus graag zijn steentje bij aan onze club: “En als ik dan toch de keuze heb waaraan ik een bijdrage lever, dan kies ik natuurlijk voor de jeugd. Daar ligt mijn grootste rol binnen de club nu. Bovendien heeft de jeugd de toekomst; dat zijn de meiden en jongens die onze club de komende jaren gaan dragen.”

Sponsor en businessclublid Podotherapie Krook
Jeroen Krook heeft ook zelf gekozen voor zijn vorm van sponsoring en kwam met een creatief idee: vanaf het komend seizoen prijkt het logo van zijn bedrijf op de koffiebekers van Oranje Wit. Jeroen: “Oranje Wit is mijn club! Toen ik mijn eigen bedrijf startte, wist ik al snel dat ik sponsor wilde worden om de club te kunnen steunen. Dat ik daar naamsbekendheid voor terugkrijg binnen zo’n mooie, grote club als Oranje Wit, is natuurlijk mooi meegenomen.”

Zowel 2Bfound als Podotherapie Krook gaan we dus op diverse plekken terugzien op onze club de komende drie jaar. Van harte welkom als nieuwe sponsor van Oranje Wit!

Over 2Bfound
2Bfound helpt bedrijven groeien met de inzet van slimme online marketing. Wij houden van ons vak en worden oprecht blij van het delen van onze kennis. Bedrijven een stap verder brengen door zelf net een stapje extra te zetten; dat is onze kracht. We worden gedreven door meetbare resultaten en zien elke opdracht als een nieuwe kans om het weer een beetje beter te doen en het beste uit onszelf én uit onze klant te halen. Noem het bevlogenheid, passie of enthousiasme… Wij zijn gewoon vakidioten. Wij zijn TO BE FOUND! Meer informatie: www.2bfound.nl

Over Podotherapie Krook
Podotherapie Krook helpt mensen met klachten aan hun voeten, of elders in het lichaam, die ontstaan vanuit een afwijkende voetstand en/of -functie. Ons doel is om mensen weer klachtenvrij te laten bewegen. Meer informatie: www.podotherapiekrook.nl