Periode titel voor O19-1

De voorlaatste wedstrijd voor OW op het programma en Kloetinge komt op bezoek.

OW staat op de 2de plek en Kloetinge volgt op 2 punten. Bij winst volgt er nacompetitie voor promotie naar de 3de divisie voor OW.

Kloetinge heeft nog zicht op de 3de periodetitel en is een driepunter meer dan welkom voor de gasten.

Een wedstrijd met veel belangen op het spel dus.

Melvin de Dreu, Roberto en Thomas Boudesteijn zijn niet inzetbaar a.g.v. blessures, Julian Broadley is met vakantie.

OW begint goed aan de wedstrijd en heeft het betere van het spel. Veel kansen zijn er echter niet omdat de eindpass vaak te onnauwkeurig is. Kloetinge speelt de lange bal en vanuit de omschakeling. Na 25 minuten spelen is het OW dat de score opent. Ruben Retel komt goed door op rechts en geeft een mooie crosspass op AJ Margarita, AJ tikt goed binnen als hij 1 op 1 met de keeper komt: 1-0. Acht minuten later is het echter alweer 1-1, als een Kloetinge speler vanuit een corner kan binnenkoppen. Een aantal corners en vrije trappen leveren niets op voor beide teams. Zo gaan we rusten met een 1-1 tussenstand en met een dubbel gevoel...

Als we terugkomen van de theepauze lijkt het of Kloetinge de wedstrijd naar zich toe wil trekken en gooit meer strijd in het spel. Als we even niet goed opletten achterin, staat er een Kloetinge speler helemaal vrij en die kan zo binnentikken: 1-2. In deze fase is het oppassen geblazen voor OW, want Kloetinge ruikt de overwinning en drukt OW naar achteren. Veel hoge ballen richting het doel en onze verdediging maakt overuren. Op het moment dat je denkt dat de 1-3 kan vallen, is het Ruben Retel die in 5 minuten tijd de 2-2 en de 3-2 maakt. Bij de 1e treffer slalomt hij door de verdediging en passeert de keeper met een droge schuiver in de verre hoek. De 2de; na een goede pass van Calvin van der Holst, draait Ruben goed weg bij zijn directe tegenstander en schiet met links binnenkant paal in het doel.

Nu moet Kloetinge weer aan de bak, maar OW toont een goede inzet en gaat de strijd aan. Kloetinge heeft echter haast en de tijd tikt weg in het voordeel van OW. 5 minuten voor tijd neemt keeper Olaf Mol een lange bal die stuitert iets voor de 16 van kloetinge, die verlengt wordt met het hoofd door een speler van Kloetinge.. 4-2

OW geeft de overwinning niet meer uit handen.

Zo toont 019-1 uitstekende veerkracht en wint verdient met 4-2. Nacompetitie voor promotie is een feit, dat is een prachtige teamprestatie en geeft het hele team een boost. Complimenten en dank aan alle 019-2 en 017-1 spelers met hun goede invalbeurten tot nu toe, klasse jongens!!

Gefeliciteerd jongens & leiding en veel succes in de nacompetitie.

Komende zaterdag de laatste wedstrijd van de reguliere competitie bij JEKA uit.