Praktische informatie en richtlijnen t.b.v. hervatten trainingen jeugd

29 april 2020 - 11:33

Vanaf woensdag 29 april ontvangen we onze jeugd weer op de club. De afgelopen dagen kregen we al veel appjes en berichtjes van ouders wiens kinderen niet kunnen wachten om weer te komen trainen. Ook de meeste trainers en coördinatoren zien er naar uit om hun teams weer te kunnen laten sporten. Er zijn ook ouders die besloten hebben hun kinderen niet te laten trainen. En trainers die aan hebben gegeven het niet aan te durven. Daar hebben we alle begrip voor!

We gaan de trainingen rustig hervatten en hebben daar een plan van aanpak voor gemaakt. In samenwerking met de KNVB en de gemeente kunnen we met een gerust hart onze deuren openen voor de teams tot en met O19. Om de heropening in goede banen te leiden, zijn we afhankelijk van de inzet en medewerking van iedereen. Hier rekenen we dan ook op! Om iedereen duidelijk te maken wat van/haar wordt verwacht, hebben we praktische informatie en richtlijnen op papier gezet. Trainers en coördinatoren ontvingen op 28 april alle benodigde informatie via de mail. Onderstaand de informatie en richtlijnen voor ouders en spelers:

Informatie voor ouders/verzorgers en spelers O8 t/m O12

Informatie voor spelers (en ouders/verzorgers) O13 t/m O19

Trainingsschema
Om groepsvorming voor en na de trainingen te voorkomen, hebben we het trainingsschema iets aangepast. Er zit nu meer wisseltijd tussen de diverse groepen. Je bekijkt het schema via de bijlage. 

Kiss & ride-route
Ouders die geen taak hebben, mogen ons sportpark niet betreden. Om hun kinderen weg te brengen en op te halen, wordt een kiss & ride-route ingesteld. Hoe deze route precies werkt, zie je in dit instructiefilmpje: https://youtu.be/Wqq6eNkACoU

Tot slot…
Dit is voor ons allemaal een nieuwe situatie. Alleen door samen te werken en elkaar te helpen kunnen we stapje voor stapje de trainingen hervatten. Hoe graag we ook zouden willen, over de toekomst kunnen we nog niets zeggen. We kijken met spanning naar alle ontwikkelingen en de persconferenties van het kabinet en leven de gestelde richtlijnen na. We rekenen op geduld, begrip en medewerking van al onze leden en hun ouders/verzorgers. We wensen iedereen heel veel plezier toe bij de trainingen!