Raúl Louwman toegevoegd aan eerste selectie

20 januari 2023 - 15:13

De 21-jarige verdedigende middenvelder trainde al langer mee met de selectie en is daar nu per direct aan toegevoegd voor het resterende seizoen.

Raúl is een ras-Oranje-Witter en speelt vanaf de Mini’s bij onze mooie club. Dit seizoen is hij, na wat invalbeurten, ook al een paar keer in de basis gestart. Los van het feit dat het helemaal past in de plannen van de club om met zoveel mogelijk eigen jeugd te spelen, is het een terechte keuze dat Raúl nu bij het eerste elftal aansluit.

Dat vindt ook de trainer van het vlaggenschip. “Raúl is een perfect voorbeeld van het opleiden van spelers binnen de club en daarom een voorbeeld voor andere (jeugd)spelers van de club. Hij heeft alle elftallen doorlopen en is in zichzelf blijven geloven, om het eerste elftal te halen. Nu is het zover. Hij heeft al een aantal keer in de basis mogen starten. Hij kan in de toekomst een belangrijke speler worden voor Oranje Wit”, aldus Faysal, die, na het succesvolle trainingskamp in Spanje, vol goede moed begint aan de tweede seizoenshelft.

Wij wensen Raúl heel veel succes met deze mooie uitdaging!