SantaRun 2019: Ren je ook mee voor het goede doel?

Datum: 
20 december 2019 - 18:00

SantaRun 2019: Ren je ook mee voor het goede doel?

 

Vrijdag 20 december, aan het begin van de avond, rennen we met honderden als kerstman- of vrouw verklede lopers en lopertjes voor het goede doel. We rennen of wandelen ca. 3km dwars door de Dordtse binnenstad en starten zo op een sportieve manier de kerstvakantie.

 

Goede doelen

De mooie goede doelen van dit jaar zijn Talentenfonds Stichting Leergeld Drechtsteden en Sportclub Redo.

Het Talentenfonds ondersteunt kinderen met bijzondere talenten op het terrein van onderwijs, cultuur of sport. Hun ouders, die door omstandigheden zeer weinig inkomen hebben, kunnen hen daar niet (financieel) in ondersteunen.

Sportclub Redo, opgericht in april 1980, is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid biedt te sporten op recreatief niveau. Iedereen met een verstandelijke beperking is welkom bij Redo, van jong tot oud.

 

Doe je mee?

Schrijf je dan in op https://dordrecht.rotarysantarun.nl/inschrijven/. Je kunt je inschrijving koppelen aan een school of sportclub in Dordrecht naar keuze en op die manier meedoen aan de winactie.

 

Meer informatie?

Kun je vinden op https://dordrecht.rotarysantarun.nl/

 

Noot voor de redactie:

Voor vragen over de Rotary SantaRun Dordrecht 2019 of Rotary Club Dordrecht kunt u contact opnemen met Susan Kraaijeveld, voorzitter van de organiserende commissie Rotary Helpt (susan@crawfield.nl of (06-42620560), of medecommissielid en PR-functionaris Joost Schavemaker (joost.schavemaker@upcmail.nl of 06-83637061)