Structuur voetbalbestuur aangepast; Ron Stieding en Gerjan Bartelds treden toe.

14 april 2021 - 16:55

Na het aftreden van Ronald Groesbeek als voorzitter voetbalbestuur is het bestuur op zoek gegaan  naar een opvolger. Vanwege de zwaarte van de functie is ervoor gekozen om deze rol op te splitsen. Ron Stieding en Gerjan Bartelds gaan de functie per komend seizoen samen vervullen; Ron als voorzitter voetbaltechnische zaken en Gerjan als voorzitter organisatorische zaken. 

Ron is een bekend gezicht op de club. Jarenlang was hij verantwoordelijk voor de jeugdopleiding binnen onze club. De afgelopen seizoenen was hij betrokken als trainer en organisator van verschillende voetbalactiviteiten. Vanaf komend seizoen bekleedt Ron dus de rol van voorzitter voetbaltechnische zaken.  “Tot nu toe bestond het voetbalbestuur altijd uit één persoon, de voorzitter voetbalbestuur was verantwoordelijk voor zowel de technische als organisatorische kant van de voetbaltak. Vanaf nu komt daar verandering in.” Ron legt uit: “Oranje Wit is een grote vereniging. Als je alle lagen van de voetbalafdeling de aandacht wil geven die ze verdienen, dan is extra mankracht geen overbodige luxe. Ik ben dan ook blij dat Gerjan de functie van voorzitter organisatorische zaken heeft geaccepteerd. Ik zie uit naar de samenwerking en kan alvast zeggen dat we achter de schermen al met mooie initiatieven bezig zijn! Daarover hopen we binnenkort meer te kunnen vertellen.”

Gerjan Bartelds is betrokken bij Oranje Wit sinds een jaar of zeven. Hij vervulde in die jaren diverse rollen binnen onze club. Gerjan: “De functie van voorzitter organisatorische zaken zie ik als een mooie, nieuwe uitdaging. Ik vind het een slimme keuze om de technische en organisatorische kant van het voetbalbestuur los te trekken van elkaar. Samen bereik je meer en kun je grotere stappen maken.”

We wensen Ron en Gerjan veel succes en plezier in hun nieuwe functie binnen de club!