Talentendag Oranje Wit: 4 juni

25 mei 2021 - 22:14

Ben jij een goede voetballer? Heb jij de skills en de ambitie en wil je je talent laten zien? Pak dan deze kans en doe mee! Want op vrijdag 4 juni 2021 organiseert Oranje Wit, in samenwerking met onze partner Feyenoord Academy, een talentendag.

De talentendag is bedoeld voor spelers geboren tussen 2007 en 2014. Iedereen is welkom: leden van Oranje Wit, leden van andere verenigingen en voetballers die nog geen lid zijn van een vereniging. De talentendag is zowel voor meiden als jongens en wordt in twee leeftijdscategorieën ingedeeld:

•    O8   t/m O11: 17.30 - 18.30 uur
•    O12 t/m O15: 19.00 - 20.00 uur

Oranje Wit is continu bezig de kwaliteit en het niveau van spelers (en trainers) te verbeteren. We hebben dan ook niet voor niets het keurmerk Regionale Jeugdopleiding (RJO). Op onze talentendag zijn zowel scouts van Oranje Wit als van Feyenoord aanwezig; we scouten voor beide clubs. 

Meld je snel aan en stuur een e-mail naar het volgende adres: vtzmiddenbouw@oranjewit.nl.
Vermeld hierin je naam, geboortedatum, vereniging (indien relevant) en je telefoonnummer.

Speel je op dit moment bij een andere vereniging, dan adviseren wij je om je deelname aan onze talentendag te melden bij jouw vereniging. Oranje Wit zal jouw vereniging ook informeren. 

Wij zien je graag op vrijdag 4 juni. Tot dan!