Toernooi Heerjansdam J013 9 Juni 2018

Een ervaring rijker!

Met een knipoog naar het nieuwe seizoen. En eigenlijk ook omdat er geen toernooi voor onze leeftijdscategorie was, hebben we ons ingeschreven voor een J013 tournooi.

Je weet maar nooit. J013 van VV Papendrecht hebben we tijdens de oefenwedstrijden er ook van langs gegeven.

Om 8:00 uur verzamelen we in Heerjansdam. Het viel niet mee een team compleet te maken. Mees Z, Talha en Ardan zijn op kamp geweest en slapen hun roes uit en Mees A is ook afgemeld. De versterking halen we dit keer van Cas J014, Milan J013-3 en Sohrab J012-2. (jongens bedankt voor jullie hulp).

Door nog een uitvallend team op het laatste moment duurt het lang voordat de jongens aan de eerste wedstrijd kunnen beginnen. We starten dan ook met Latje Trap.

De eerste wedstrijd wordt helaas verloren. We bieden nog lang tegenstand maar omdanks een paar prachtige reddingen van Owen moet hij er helaas toch 2 door laten gaan.

Halverwege de 2de wedstrijd komt Mees Z. nog het team versterken. Hij heeft zijn roes uitgeslapen en wil eigenlijk nog wel een balletje trappen met zijn teamgenoten. Helaas wordt ook deze wedstrijd verloren.

Ook de derde wedstrijd moeten we helaas met verlies afsluiten.

Het zat er vandaag gewoon niet in. Een hoop jongens met nog een avondvierdaagse in de benen en J013 was in dit geval toch een maatje te groot.

Dapper gestreden en we hebben het wel leuk gehad.

Heerjansdam heeft het toernooi goed georganiseerd en zelfs voor onze jongens die uiteindelijk 4de zijn geworden ligt er een mooie medaille klaar.

Iedereen bedankt voor het meespelen, rijden en aanmoedigen!

Dennis en sander.