Trainingsschema 2022/2023

15 augustus 2022 - 15:09

De vakanties zijn voorbij, het voetbalseizoen 2022/2023 gaat  beginnen en daar hoort natuurlijk ook weer een passend trainingsschema bij.

Mochten er voor teams trainingstijden opstaan die onoverkomelijk zijn, geef dat dan svp door. Wel is het schema redelijk vol, zodat er nagenoeg altijd met een ander team geruild moet gaan worden. Belangrijk om dit met elkaar goed af te stemmen.

Tot en met de start van de competitie 24 september  traint het 1e ook op maandag. De teams die vanaf 19:30 uur ingedeeld staan op veld A kunnen dan op veld F of G trainen.

Op woensdag was er ruimte om wedstrijden te spelen, maar door de toename in het aantal teams is dit wat lastig te plannen. Mocht er een KNVB wedstrijd zijn op woensdag dan gaan de teams die op veld A ingedeeld zijn respectievelijk naar Veld B en E. 
We hebben het aantal doordeweekse wedstrijden ook in eigen hand. Zeg de wedstrijd op zaterdag niet af, zodat dit niet ten koste gaat van de trainingsruimte van een team! Er is dit seizoen in principe geen ruimte voor oefenwedstrijden op woensdag.

Onderstaand nog een paar reminders:
Vaak staan er meer dan 2 teams op 1 veld, maak afspraken met elkaar hoe deze ruimte te gebruiken. 
Uiteraard het verzoek om je aan de trainingstijden te houden. Begin niet eerder en stop niet later. Het team voor je of na je heeft hier last van.
Na de laatste training elke dag alle doelen aan de zijkant van het veld plaatsen, zodat de gemeente het veld kan onderhouden. Op veld E zijn er speciaal 2 vakken aan de zijkant om de doelen op te ruimen.
Voor vragen over het trainingsschema  kun je je coördinator benaderen

Senioren: robin.dekker@oranjewit.nl

JO19 tm JO16: wilfred.roubos@oranjewit.nl

JO15 tm JO13: arjan.veldhuizen@oranjewit.nl

JO12 tm JO11: rjdelangen@kpnmail.nl

JO10 tm JO8: JO10-9@oranjewit.nl

VR tm MO11: jaco.nieuwkoop@oranjewit.nl

Mini’s: hans.leijs@oranjewit.nl