Trainingsschema vanaf 1 juli

30 juni 2020 - 09:06

Vanaf 1 juli hebben we gelukkig te maken met versoepeling van de Corona maatregelen en ook de velden F en G beschikbaar.
Per die datum zullen ook de kleedkamers weer open mogen. Er kunnen dan op zaterdag ook weer oefenwedstrijden gespeeld worden door zowel senioren als jeugd en we hebben voor de doordeweekse dagen weer wat meer ruimte om te trainen.

Daarom passen  we het trainingsschema nog 1 keer een klein beetje aan om dan per 1 augustus over te gaan naar het schema voor voor de teams voor 2020/2021. De zaterdag wordt vrij gemaakt om oefenwedstrijden te spelen en de aanvangstijd op de doordeweekse avonden van 20:30 is iets aangepast naar 20:15 uur. De teams van zaterdag zijn naar andere dagen verzet. 
Vanaf komende week kunnen we de grasvelden weer gebruiken om te trainen, maar als de weersomstandigheden het niet toelaten mag er niet op getraind worden. Met deze velden moeten we een heel jaar doen, het zou zonde zijn als ze na een paar weken trainen al niet uit zien.

Vanaf zaterdag 11 juli is de mogelijkheid om oefenwedstrijden te spelen.
11 juli nog vanaf 12:30 ivm de laatste trainingen, vanaf 18 juli vanaf 9:00 uur. 
Om alles goed te kunnen regelen  graag je Oefenwedstrijden doorgeven aan: 
Senioren Ben Bade, commissiekamer@oranjewit.nl
O16 tm O19 aan Ronald Groesbeek, ronald.groesbeek@oranjewit.nl
Tot en met O15 aan Koos van Etten, koos.van.etten@oranjewit.nl
 
In principe zijn er in de periode 16 juli tot 1 augustus geen trainingen.  Mocht je toch nog door willen trainen met je team in de periode 20 juli tot 1 augustus laat het dan weten aan:
senioren en jeugd O19 tm O16, ronald.groesbeek@oranjewit.nl
Tot en met O15 aan koos.van.etten@oranjewit.nl

Komende zaterdag is er geen training in verband met de sponsorloop. Doet je team al mee????

Kijk voor de aanpassingen in het laatste trainingsschema.

VELD A en E

VELD F en G