Uitslag stemming padel bij sv Oranje Wit bekend

11 december 2021 - 12:42

Afgelopen weken kon er gestemd worden voor of tegen het realiseren van padelbanen bij sv Oranje Wit. De banen komen op de plek waar nu tennisbaan 5 is gesitueerd. Afgelopen dinsdag 7 december werd tijdens de extra ALV door de KNLTB, onze voorzitter en onze penningmeesters het plan verder toegelicht. Leden die zich vooraf al in wilden lezen, konden dat doen via oranjewit.nl/padelinfo. Onze leden konden hun stem uitbrengen tot en met de ALV van dinsdag 7 december. Daarna is de stemcommissie aan de slag gegaan met de controle van de stemprocedure en de ingekomen stemmen. Niet juist ingebrachte stemmen, bijvoorbeeld omdat deze te laat zijn binnengekomen, zijn niet meegeteld. Eén van de stemmen was een neutrale stem. De stemcommissie heeft haar fiat verleend aan de stemprocedure en controle uitgevoerd op de binnengekomen stemmen. Daarmee komen we tot de volgende uitslag:

VOOR: 84%
TEGEN: 16%

De stemcommissie heeft geconcludeerd dat de stemming volgens de regels is verlopen. De officiële verklaring daarvan, bekijk je hier.

Dit betekent dat de padelbanen worden gerealiseerd op de plek van tennisbaan 5. Het bestuur van sv Oranje Wit dankt haar leden voor het vertrouwen. Volg onze website en socials om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.