Voorinschrijving Dordt in Stoom 5 juni 2020, snelle reactie gevraagd

14 februari 2020 - 13:09

De Businessclub van Oranje Wit wil dit jaar met een eigen boot deelnemen aan de vlootschouw tijdens Dordt in Stoom. Omdat de kosten van deelname dit jaar gestegen zijn, willen we  inventariseren of het realistisch is dat wij de boot vol krijgen (minimaal 75 personen).

Programma
We varen met het Partyschip mps Domani en maken gebruik van een all-in arrangement. De opstapplaats is aan de Bomhaven te Dordrecht. Er wordt deelgenomen aan de vlootschouw en scheepvaartparade (prominente plaats in de vlootschouw). 

  • 18.30 uur: ontvangst aan boord van het schip, wat ligt afgemeerd in de Bomhaven te Dordrecht. Ontvangst door de schipper en zijn bemanning met een drankje naar keuze. Onbeperkt drankjes uit het nationale assortiment + borrelgarnituur.
  • 19.00 uur: afvaart.
  • Ca. 19.30 / 20.00 uur: buffet wordt geopend
  • Ca. 22.30 / 23.00 uur: de Domani nadert de afmeerplaats, waar we weer van boord gaan

Kosten
Deelname kost € 97,50 per persoon excl. BTW (106,28 incl. BTW).
 
Voorinschrijving
Wil je deelnemen aan de vaart, dan verzoeken we je - in verband met de deadline van 21 februari a.s. - om jezelf zo snel mogelijk aan te melden via businessclub@oranjewit.nl. Introducees zijn van harte welkom, graag ontvangen wij dan de voor- en achternaam plus eventuele bedrijfsnaam. Alleen bij voldoende inschrijvingen zal definitieve boeking plaats vinden. Bij definitieve boeking wordt per persoon een aanbetaling gevraagd van € 25,00 (inclusief BTW).