Voorinschrijving padel leden sv Oranje Wit

29 juni 2022 - 22:32

Beste Oranje-Witters,
 
Het is bijna zover! Binnenkort starten we met de aanleg van 3 padelbanen. Als alles volgens planning verloopt, kunnen we medio september 2022 starten met padellen bij sv Oranje Wit.
 
Wat is padel?
Voor degenen die niet weten wat padel precies is, wat achtergrondinformatie. Padel (spreek uit als Pá-del) is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. Het is een combinatie van tennis en squash. Je speelt het 2 tegen 2 op een baan met 4 glazen wanden. Het gebruik van de wanden om de baan geeft het spel een extra dimensie. De wanden maken dat een onhaalbare bal alsnog haalbaar wordt, maar ook dat gevoel en tactiek nog belangrijker zijn dan bij tennis. De kleinere baan en het gebruik van de wanden maakt padel een sport waarbij snelheid en uithoudingsvermogen minder cruciaal zijn. Het is makkelijk op te pakken en de spelregels en puntentelling zijn hetzelfde als bij tennis. Wel gebruik je een ander racket. Een padelracket is kleiner dan een tennisracket, heeft geen snaren en is van fiberglas of carbon. Wil je de spelregels eens goed nalezen? Dat kan op de site van de KNLTB.
 
Voorinschrijving: profiteer van een exclusief aanbod (alleen voor sv-leden)
Je snapt dat we blij zijn dat we deze populaire en snelgroeiende sport aan kunnen gaan bieden bij sv Oranje Wit. Daarom hebben we een mooi aanbod voor onze leden. Door je nu al in te schrijven (voorinschrijving) kun je voor een tarief van 25 euro het laatste kwartaal van dit jaar bij onze club padellen. Dit bedrag komt bovenop de contributie die je betaalt voor je lidmaatschap van de sv. Bij eerdere oplevering van de banen mag je natuurlijk al gebruik maken van de banen.
 
Per 1 januari 2023 geldt dan een tarief van 75 euro voor een heel jaar padellen. Ook dan geldt dat het bedrag bovenop de contributie komt die je nu betaalt voor je lidmaatschap van sv Oranje Wit.
 
Voorwaarden voorinschrijving
De voorinschrijving eindigt op 1 augustus 2022*. Schrijf je je na die datum in, dan geldt een aangepast jaartarief van 100 euro (let op: dit tarief is nog onder voorbehoud) voor het padellen, bovenop de contributie die je reeds betaalt voor je lidmaatschap van de sv. Wil je voorinschrijven? Dat kan HIER. Kies op het formulier onder ‘Kies het gewenste lidmaatschap’ voor de optie ‘Padel (voorinschrijving)’. 

Gratis padel-clinic
Naast het aanbod voor het lidmaatschap, hebben we nog een leuke extra voor je: als voorinschrijver krijg je een gratis padel-clinic van de Nederlands kampioen padel. Zo heb je de basisvaardigheden voor padel snel onder knie!
 
We zien je voorinschrijving tegemoet! Heb je vragen of wil je meer informatie? Daarvoor kun je terecht bij de padelcommissie via padelcommissie@oranjewit.nl.
 
Met vriendelijke groet,
Hoofdbestuur sv Oranje Wit
 
*In verband met de vakantieperiode krijg je eind augustus bevestiging van je voorinschrijving.