Voorlopige teamindeling 2022-2023

02 juli 2022 - 10:46

Achter de schermen werken we aan de teamindeling voor 2022-2023 van onze voetbalteams. Telkens als er informatie bekend is, delen we deze. De teamindeling is te bekijken via onderstaande links. Is de link niet aan te klikken? Dan werken we nog aan dat betreffende bestand. 

Toelichting op de indeling
De eerste indeling is zoals gebruikelijk voorlopig. Deze indeling is gebaseerd op de laatste informatie van inschrijvingen en het ledenbestand. 
Het geboortejaar in eerste instantie bepalend voor de indeling in een leeftijdsgroep. Maar soms is er op basis van voorkeuren een aanpassing op gedaan.

We hebben gekozen om zoveel mogelijk teams in te schrijven zodat iedereen kan voetballen. Er zijn nog wat open plekken open plekken, maar de ervaring wijst uit dat er altijd nog instroom is van nieuwe leden in augustus. Indien er 2 teams gemengd zijn is het aan de trainers om een keuze te maken welke speler er in welk team komt. 

De competitie indeling in de B categorie voor JO13 t/m JO19 gaat met behulp van de teamindex, een rekentool van de KNVB. De indeling wordt op deze manier door de KNVB bepaald. Deze tool heeft tot doel om evenwichtigere indelingen te maken.
Er zijn de nodige wijzigingen in de opzet van de competities. Voor meer informatie kan je op de site van de KNVB in de menukaart voor Zuid 1 kijken.

Vragen over teamindeling
Mocht je je naam niet kunt vinden in de verschillende teams of je hebt vragen over de indeling stuur dan een bericht naar:

  • JO16 t/m JO19: Wilfred Roubos, wilfred.roubos@oranjewit.nl
  • JO13 t/m JO15: Arjan Veldhuizen, arjan.veldhuizen@oranjewit.nl
  • JO11 t/m JO12: Robert Jan de Langen, robertjan.de.langen@oranjewit.nl
  • JO8 t/m JO10: Kjeld Hendriks, JO10-9@oranjewit.nl
  • MO11 t/m MO20: Jaco Nieuwkoop, sjoerd.zwaan@oranjewit.nl

Zoals gebruikelijk gaan we alle verzoeken en opmerkingen verzamelen en komen daar uiterlijk half augustus 2022 op terug. 
Door het combineren van verzoeken kunnen we de meeste vragen meestal wel naar tevredenheid oplossen. Maar 100% garantie op inwilliging van verzoeken geven we ook dit jaar niet. Voor de kick-off’s van JO8 t/m JO10 moet nog een datum vastgesteld worden. Daar volgt binnenkort nadere informatie over.