26 september 2020

We beginnen ons verslag met een bedankje aan onze sponsor Ben de Jager. De vrouwen mochten vandaag schitteren in hun nieuwe tenues.

Vandaag speelden de vrouwen van Oranje Wit 1 tegen ST Smerdiek / SPS VR1. Een lange bal over onze laatste vrouw bracht ons op een achterstand van 0-1.

De vrouwen hadden het moeilijk om in de wedstrijd te komen maar weten het spelletje toch goed mee te spelen. De een na de andere kans vloog voorbij, maar helaas volgden hier geen goals uit.

Smerdiek een 2e doelkans en benut deze ook. Oranje Wit gaat met een achterstand van 0-2 de rust in.

Oranje Wit begint de 2e helft sterk. Een paar goede aanvallen worden neergezet door Oranje Wit, hieruit volgden veel kansen die helaas niet afgemaakt werden. Eindelijk! Onze aanvallen worden beloond en uit de corner valt de 1-2 die gemaakt werd door Lotte B.

De eindstand blijft 1-2, een verloren wedstrijd waarbij Oranje Wit de verdiende winnaar had moeten zijn.