Businessclub bij Oranje Wit

Businessclub sv Oranje Wit, een samenwerking die succes brengt!

Onze vereniging is niet alleen bekend om haar sportieve prestaties, maar ook om vriendschap, familiegevoel en de steun vanuit het bedrijfsleven. Deze laatste groep wordt gevormd door alle grote en kleine sponsors. Maar vaak horen we: “Ik ben sponsor van Oranje Wit, maar de Businessclub ken ik eigenlijk helemaal niet.” Daar willen we graag iets aan veranderen!

Naast de huidige Businessclub hebben we bijna honderd bedrijven die op de een of andere manier iets sponsoren bij onze club. Dat is natuurlijk prachtig en juist daarom gaan we het anders doen. We gaan alle bedrijven, van hoofdsponsor tot shirt sponsor bij sv Oranje Wit samenvoegen tot een grote Businessclub. Iedereen die bedrijfsmatig sponsort hoort daar dus bij.

Hoe kan ik daar bij horen?

De Businessclub bestond altijd uit een aparte stichting waar bedrijven lid van konden worden. Hun jaarlijkse bijdrage werd voor een deel gebruikt voor netwerkevenementen, de rest van het geld werd via het hoofdbestuur van Oranje Wit geschonken aan doelen binnen de vereniging. Vanaf dit seizoen, 2023-2024, bestaat die stichting niet meer. We nodigen alle sponsors uit om mee te doen aan evenementen. Zijn dit speciale evenementen met extra kosten, dan vragen we de deelnemende bedrijven een bijdrage via een factuur met BTW op uw bedrijfsnaam.

Voordelen voor de sponsors

Als lid van de Businessclub genieten sponsors van Oranje Wit verschillende voordelen, zoals exposure en zichtbaarheid binnen de club, zowel online als offline. Dit kan variëren van het plaatsen van bedrijfslogo’s op de clubwebsite, sponsoring van (selectie)elftallen, trainers, padelbanen, tennisbanen, jeugdopleiding tot het tonen van reclameborden op het sportcomplex.

Daarnaast biedt de Businessclub de mogelijkheid om informeel kennis te maken met elkaar. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en groei voor je bedrijf. En last but not least, je wordt onderdeel van die gezellige familie die Oranje Wit heet.

Kortom, de Businessclub van Oranje Wit is vandaag de dag een essentieel onderdeel van de voetbalclub, waar bedrijven samenkomen en een uniek netwerk vormen. De kracht van samenwerking binnen de Businessclub draagt bovendien bij aan het succes van Oranje Wit en versterkt de band tussen de club en zijn sponsors.

U kunt ons natuurlijk altijd aanspreken op de club maar een email sturen voor meer informatie en/of een afspraak kan ook. Stuur dan een email naar: sponsoring@oranjewit.nl

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks