Vertrouwenscontactpersoon sv Oranje Wit

De vertrouwenscontactpersoon van sv Oranje Wit kan ingeschakeld worden bij moeilijkheden en onvrede binnen onze vereniging. Deze vertrouwenscontactpersoon is GEEN bestuurslid, zo kan het beste de neutraliteit bewaakt worden. Vaak kan een gesprek met de vertrouwenscontactpersoon en eventueel advies voldoende zijn. Maar soms is er meer nodig, bijvoorbeeld bemiddeling bij een conflict; uiteraard gebeurt dat altijd in overleg met degene die de vertrouwenscontactpersoon heeft ingeschakeld.

De vertrouwenscontactpersoon van sv Oranje Wit is Jolanda van Houten. Zij stelt zich graag aan de club voor:

Hallo, ik ben Jolanda van Houten-Burgers en sinds 2021 vertrouwenscontactpersoon van Oranje-Wit. Als vertrouwenscontactpersoon kan ik bijvoorbeeld helpen bij incidenten die gaan over grensoverschrijdend gedrag, zoals pesten, intimidatie, agressie en discriminatie. 

Iedereen met vragen, zorgen of mogelijke meldingen kunnen desgewenst met mij in gesprek. Dit gesprek is uiteraard vertrouwelijk. Ik zal samen met jou kijken wat de mogelijke vervolgstappen zouden kunnen zijn. Naast de persoonlijke gesprekken help ik de club bij preventie van grensoverschrijdend gedrag.

Wil je contact met me opnemen? Dat kan via vertrouwenspersoon@oranjewit.nl.

Vertrouwenspersoon sv Oranje Wit_Jolanda van Houten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks