Padel bij Oranje Wit

Over de padelafdeling van sv Oranje Wit

Sportvereniging Oranje Wit is een bloeiende omnivereniging met een voetbal-, biljart- en tennis- & padelafdeling. We bestaan al bijna honderd jaar (sinds 1925) en behoren tot de grootste verenigingen in de regio. Onze vereniging is gebaseerd op een protestants-christelijke grondslag zoals is vastgelegd in de statuten; normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel.

‘Voor en door leden’ vinden we een belangrijk uitgangspunt, een vereniging kan alleen functioneren door de inzet van vrijwilligers op alle terreinen. We verwachten dan ook dat alle leden en/of ouders van leden een bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk, zodat alle leden met plezier kunnen sporten.

De eerste padelbanen van Oranje Wit werden geopend in oktober 2022. Je kunt bij ons een partijtje spelen ter ontspanning, competitie spelen en padel-lessen volgen. Ook organiseren we regelmatig toernooien.

De padelafdeling telt:

  • circa 230 leden
  • 3 tennisbanen (met LED-verlichting)
  • een clubgebouw met kleedruimtes, een gezellige kantine met moderne en goed geoutilleerde keuken, en een bestuurskamer

Naast padel, biedt sv Oranje Wit ook tennis, voetbal en biljart aan. Meer informatie over de gehele sportvereniging lees je hier. 

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks