100 jaar sv Oranje Wit

Vier 100 jaar sv Oranje Wit met ons mee!

Op 2 mei 2025 is het zover: sv Oranje Wit bestaat 100 jaar! Om deze mijlpaal te vieren, hebben we een fantastisch jubileumweekend gepland van 1 tot en met 3 mei 2025. Dit wordt het hoogtepunt van een reeks feestelijke activiteiten die we organiseren om fondsen te werven en ons eeuwfeest onvergetelijk te maken. Op deze pagina praten we je bij over alles wat je wilt weten over 100 jaar Oranje Wit. Benieuwd naar de geschiedenis van onze club? Een beknopt overzicht lees je hier.

Oranje-Witters aan het woord

In de aanloop naar het jubileumweekend, neemt de jubileumcommissie onze leden mee in het verhaal van de club. Met enige regelmaat worden Oranje-Witters door hen geïnterviewd. Waarom zijn ze onderdeel van onze club en hoe leven zij toe naar het 100-jarig jubileum? Je leest het hier:

Het jubileumlogo

Bij een jubileumjaar hoort een jubileumlogo (zie bovenzijde van deze pagina). Het logo wordt gevoerd tot en met jubileumjaar 2025. Op 2 mei 2023 werd het logo gepresenteerd tijdens het Charity Diner in restaurant Finn’s – een terugkerend event in 2024 en 2025 – en wordt sindsdien gebruikt in alle uitingen van de club die te maken hebben met het 100-jarig jubileum.

Activiteiten in aanloop naar het jubileumweekend

Het seizoen 2024/2025 staat in zijn geheel in het teken van 100 jaar sv Oranje Wit. Bij de voetbal, tennis, padel en biljart zullen gedurende dat hele seizoen specifieke activiteiten worden georganiseerd. De jubileumcommissie werkt samen met het mediateam om een historisch boek uit te brengen in mei 2025. In de clubagenda worden alle activiteiten rondom het jubileum gemeld en ook op onze socials besteden we er regelmatig aandacht aan. De activiteiten die nu gepland staan, zijn:

In aanloop naar het jubileumfeest

3-daags jubileumfeest

  • 1 mei 2025 Oudejaarsavond met muziek en vuurwerk
  • 2 mei 2025 Jeugdactiviteiten + Jubileumloterij met muziek van dj’s
  • 3 mei 2025 Oranje Wit 100 Jaar Jubileum Festival met live-act Dirty Daddies

100-jaar Oranje Wit merchandise

Om geld in te zamelen voor het grote Jubileumfeest, hebben we diverse echte Oranje Wit-merchandise ontwikkeld. Je bekijkt de prijs- en bestellijst hier. Iets bestellen? Mail naar jubileum@oranjewit.nl. Bestelde artikelen kun je ophalen en betalen in de voetbalkantine.

Heb je ideeën voor onze jubileumcommissie, wil je meewerken of wil je informatie met ons delen over de geschiedenis van sv Oranje Wit? Mail de jubileumcommissie via jubileum@oranjewit.nl.

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks