Van jubileumcommissie

Rody is bij Oranje Wit actief als vrijwilliger in het Mediateam. Je hebt hem vast wel eens gezien als hij langs de lijn foto’s staat te maken: onze clubfotograaf. De foto’s die hij op zaterdag maakt worden door het Mediateam gedeeld op de socials. Hij doet dit in zijn vrije tijd als het past in zijn agenda en vindt het erg leuk om te doen. Vooral de ontmoetingen en reacties van de mensen als hij ze spontaan op de foto zet vindt hij erg leuk.

De kennismaking met Oranje Wit was er al in 2013, toen zijn zoon Noah ging voetballen in E4. Van dat elftal is Rody een aantal jaar trainer/coach geweest en het fotograferen kwam daarna. Nu zit zijn zoon op volleybal, wat hij zelf ook graag doet, maar knieproblemen houden dit tegen. Wel geeft hij aan dat hij blijft fotograferen bij de club, omdat hij het hier naar zijn zin heeft. Rody vindt Oranje Wit een familieclub waar veel zaken goed geregeld zijn. Een club met een fijne uitstraling, waar door veel mensen hard gewerkt wordt om de club zo goed mogelijk te laten draaien. De club kan volgens hem nog mooier worden door veel te investeren in breedteteams, bewust aandacht geven aan de coaches, trainers en andere vrijwilligers die hun uren steken in het begeleiden van deze teams.

De favoriete plek van Rody is uiteraard; langs de lijn met de camera in de hand. Naast het fotograferen levert Rody ook nog zijn bijdrage aan het Presentatiemagazine en de teamfoto’s. Megaklussen waar veel tijd in gaat zitten, maar elk jaar met een mooi blad als resultaat!

Het leukste wat hij heeft meegemaakt heeft bij Oranje Wit, was in coronatijd. Op de Nieuwjaarsreceptie worden altijd de jubilarissen gehuldigd. Dit was tijdens corona niet mogelijk. Het mediateam had een mooie oplossing gevonden. Met een disco-busje gingen zij op pad langs alle jubilarissen en zij werden ter plekke gehuldigd en op de foto gezet.

Op de vraag of hij aanwezig is bij het 100-jarig bestaan, antwoordt hij: “Uiteraard ben ik erbij!”

We sluiten dit interview af met een boodschap van Rody: “Geniet van de mooie club, met mooie mensen. Niet alles zal altijd perfect zijn. Kijk dan waar jij je steentje kan bijdragen. Kijk naar elkaar om en laten we steeds onze bijdrage leveren om iedereen plezier te laten hebben met voetbal en op de club.”

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks