Van de jubileumcommissie

Dit keer spreken we Jaap Boot, wie kent hem niet? Jaap is al 46 jaar, met hart en ziel, verbonden aan de club en bijna altijd te vinden in de commissiekamer, op de velden of in het ballenhok, met name het jeugdvoetbal heeft een plek in zijn hart. Vorig jaar juni is hij naar eigen zeggen “gestopt” met het vrijwilligerswerk, maar tot op de dag van vandaag is Jaap nog steeds actief op de club.

De staat van dienst van Jaap is erg groot, lid van het secretariaat, regelt de uitgifte van ballen, tenues, bidons, waterzakken etc., organisator van bijna alle jeugdtoernooien, Matthijs Mensendag, bezorging OW magazine, Grote Club Actie, Schoolvoetbaltoernooien, voetbalplaatjesactie, Interkerkelijk toernooi, heeft bardienst gedraaid. En waarschijnlijk nog veel meer!

Op Matthijs Mensendag, 17 juni 2023, kreeg Jaap de Gouden KNVB Waarderingsspeld uitgereikt door zijn voormalige trainer en naar eigen zeggen beste trainer bij OW, Sijm Beuk.
Dit als blijk van waardering en erkenning voor zijn tomeloze inzet voor een indrukwekkende lijst verantwoordelijkheden door de jaren heen. Een echt clubheld!

Als verrassing was zijn familie (stiekem) uitgenodigd om dit heugelijke moment samen met hem te vieren.

Jaap heeft als speler voor het eerste elftal van Oranje Wit gespeeld en later in “standaard” team van Oranje Wit. Op dit moment is het fysiek niet meer mogelijk om een sport uit te oefenen. Op de vraag of hij zijn mooiste doelpunt kan benoemen kan hij er niet specifiek een uitkiezen. Ze waren allemaal even prachtig en belangrijk!

Als Oranje Witter heeft Jaap veel mooie momenten meegemaakt, zowel als speler dan wel als vrijwilliger met alle activiteiten. Oranje Wit is volgens Jaap een mooie club met veel gezelligheid en sociale contacten en hoopt nog jaren op de club te zijn.
Op de vraag of hij nog een boodschap heeft voor de leden van Oranje Wit antwoord hij: “Blijf positief en besef dat lid-zijn niet alleen consumeren is.”

 

 

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks