Wat een fantastische avond was het op woensdag 1 mei 2024 bij ons tweede charity diner ter ere van het bijna 99-jarig bestaan van sv Oranje Wit en op weg naar de 100e verjaardag van onze club!

In de warme sfeer van Finn’s Eten en Drinken aan het Blauwpoortsplein genoten onze gasten van een verrukkelijk 3-gangen verrassingsdiner. Met een uitverkochte zaal van 52 personen was het een avond vol culinaire hoogstandjes en genoeglijke momenten. Tussen de gangen door wist Ben Corino (bekend van RTV radio programma Studio de Witt) ons te boeien met korte interviews met onder andere Jan-Willem Bozuwa (onze voorzitter), Dirk Malschaert (van de organisatie van ons 100-jarig jubileum festival), diverse prominenten van OW en leden van de jubileumcommissie. En wat een spanning bij de veiling van unieke items, met onder andere shirts van FC Dordrecht (‘Albert Cuyp’ shirt) , Excelsior (getekend door Oranje-Witter Julian Baas) en Feyenoord (getekend door Oranje international Mats Wieffer), en een compleet arrangement voor de wedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle.

Dankzij de genereuze bijdragen van onze fantastische gasten – de organisatie is er nog stil van – hebben we ons budget voor het grote driedaagse 100-jarig jubileumfestival op 1, 2 en 3 mei 2025 ruimschoots weten te verhogen. Een welgemeende hulde aan de organisatie, dank aan Ben Corino, Finn’s en natuurlijk aan alle enthousiaste aanwezigen die dit mogelijk hebben gemaakt. Jullie zijn geweldig!

Blijf ons volgen op onze sociale kanalen en website voor updates over onze komende jubileumactiviteiten. De inschrijving voor volgend jaar (april 2025) is al gestart via jubileum@oranjewit.nl en de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Mis het niet!

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks