Vandaag ontvingen we een aantal Dordtse raadsleden op ons complex voor een gesprek over hoe we als sv Oranje Wit kunnen aansluiten op de plannen die de gemeente heeft voor de realisatie van Stadspark XXL. De plannen daarvoor raken ons complex en daarom kiezen we ervoor om proactief te handelen. Bijvoorbeeld door mee te denken over hoe we samen kunnen werken aan de realisatie van de bestaande plannen enerzijds en uitbreiding van ons complex anderzijds.

We kijken terug op een hele positieve bijeenkomst waarbij we een realistisch kijkje achter de schermen hebben gegeven. De opkomst van onze Mini’s, de gezellige sfeer op ons complex en de presentatie van onze visie en plannen zorgden voor een constructief gesprek en complimenten van verschillende raadsleden.

We zien uit naar een goed vervolg van dit traject en danken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit bezoek!

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks