De technische commissie heeft een akkoord bereikt met Dirk Kusters om de overstap te maken van RVVH naar Oranje Wit. De 30-jarige Limburger speelde daarvoor nog voor Nootdorp en Poortugaal.

“Sinds twee jaar woon ik in Dordrecht. Ik kende Oranje Wit, de grootste club van de regio, wel natuurlijk. Het is een mooie club met een heldere doelstelling. Daar wil ik graag deel van uit maken. En bij de gesprekken met de trainer kreeg ik gelijk een goed gevoel”, legt hij zijn keuze voor de overstap uit. Hij vervolgt lachend: “En ik kan eindelijk gewoon een keer op de fiets naar mijn club, dat is ook wel lekker.” De rechtsbenige back, die zowel op links als op rechts kan spelen, is het type speler waar buitenspelers niet graag tegen spelen. Dirk: “Mijn sterke punten zijn mijn wil om te winnen, duelkracht en snelheid. Ik probeer de buitenspelers inderdaad het leven zuur te maken in het veld.” Ook Bjorn is blij met de komst van de ervaren verdediger en zegt: “De huidige backs zijn talentvolle jonge gasten en die kunnen nog veel leren. Daar kan een ervaren speler, zoals Dirk, een belangrijke rol in spelen. Bovendien heeft hij een echte winnaarsmentaliteit en die heb je als team altijd nodig.”

Wij wensen Dirk nog een succesvol seizoen toe en zien uit naar zijn komst bij onze mooie vereniging.

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks